Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwana Galerianka

Uswiadomcie mnie mam 17 lat

Polecane posty

No prosze jestescie dojżalymy kobietami i potraficie odp. co zrobic jaj sie zaszlo w ciaze z 47 facetem a jaj mam 17 co sie dzieje z mna jak zaszlam w caze? teraz czuje tyko drapanie w sutkach i straszne mdlosci:( potem apetyt chce jesc sledzie a potem lody, czyt o normalne?

jak podejrzewasz ze mozesz byc w ciazy zrob test ciazowy. Najłatwiej a jak ojciec ma 47 lat to chyba jest uswiadomiony i moze co nie co pomoc... powodzenia

Gość można tak szybko
zajrzyj na portal eDziecko.pl jest tam wszystko o ciąży, noworodkach i niemowlakach, polecam dla niedoswiadczonej mamy http://www.edziecko.pl/edziecko/0,0.html www.edziecko.pl

i pewnie ma jeszcze oprócz firmy rodzine i wlasne dzieci... tak sobie gdybam... to moze poszukaj wsparcia u mamy? i jak najszybciej wybierz sie do lekarza ginekologa, mozesz mu zadac nurtujące Cie pytania.

Gość można tak szybko
ten link działa www.edziecko.pl

a liczyc na niego nie mozna:( teraz opil sie pewiskiem, siedi w fotlu i oglonda jakes tam losowania potem pewnie karze mi zagrac ze soba w szachy bo tylko taka rozrywke lubi no a potem wiadomo nie umyje sie w samych galotach pujdzie do luzka odwruci sie i zachrapie bo zaliczyl w pracy pewnie wiencej takich jak ja tylko bylu sprytniejsze i nie zacionrzyly:(:(:( odwruci sie i zasnie:(

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
powinnaś jak najszybciej wybrać się do ginekologa, wykonać ważne i potrzebne badania, sprawdzić czy ciąża rozwija się prawidłowo i czy nic ci nie dolega pamiętaj, żeby nie brać żadnych lekarstw bez pozwolenia lekarza, nie pić alkoholu i nie palić papierosów pierwsze tygodnie są najważniejsze zdrowo się odżywiaj, jedz mięso, warzywa i owoce

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
i błagam włącz sobie sprawdzanie pisowni, błagam !!! :o

Gość wiem coś na ten temat
coś mi to trąci prowokacją... :o

dzieki Emilka, ale mnie od miesa odraza, jak czuje zapach rosolu, bo on lubi go jesc to juz lece do kibla:( on muwi ze to bedzie chlopak, czy to prawda? a u doktora bylam robil usg i narazie jest wpożo.

Gość jak tak aaaa
A co na to Twoi rodzice? Pomagają Ci?

Gość prowo ludzie...
a ty sylwiana jeszcze tu jestes?:D pamietam cie od wątku "tragedia, wyjebałam się w swoich niebotycznych białych kozaczkach pod galerią i potencjalni lodożercy mogli to widzieć":o:D

Gość a to dziwne
że ci usg na początku ciąży zrobili:D prowo jak nic, na dodatek żałosne i z rażącymi błędami ortograficznymi. popraw się, na razie 0/5🖐️

Rodzic nie wiedza, bo matka notorycznie przetrzasa śmietniki w poszukiwaniu flaszek ojciec kradnie mial w wyrobkach kopalni wujek a 87-letnia babcia opiekuje sie mlodsza siostra ktura uszkodzila sobie nerw kulszowy goniac szczury w piwnicy naszej kamienicy, teraz po rekonwalescencji siostra babci ma nakazane chodzic 15 razy dziennie wokul kamienicy a wiem za jej serce tego nie wytrzyma:( licze tylko na swojego pana a on spi:(

Gość a to dziwne
"wokul"... Jest już trochę lepiej, dodaj jeszcze do tego interpunkcję. Niestety pomysł, fabuła i tak denna, więc nie wiem, czy znajdzie się choć trochę czytelników. Pracuj dalej🖐️

Gość jak tak aaaa
dobre:P Jeszcze bardziej tragicznej historii nie mogłaś wymyślić??:D

Gość szokująceeeeeeeeeeeeeeeeee
dżizussss.. czy Wy naprawdę jesteście tak głupi i nie widzicie, że to prowokacja??? No ludzie!!!!