Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rada dla niesmiałych

rada dla niesmiałych jak poderwac kobiete

Polecane posty

No nieeeeeeeeeeee co ja Wam dałem to nie żadne manieczki czy inne techno imprezy tylko muzykę trance, która się odcina od takich przygłupów :/ Wieśniackie to są Manieczki i tego typu imprezy, gdzie latają w białych rękawiczkach z gwizdkami w ustach i w dodatku na dropsach

Kawałek nazywa się "Athena" z 2004 roku. Ale Tiesto ostatnio się skiepścił zmienia trochę styl idzie w muzykę housową lub lekko hard stylowa co nie lubię :( A to wtedy prędzej bym... Behemotha słuchał niż coś twardego pod techno podchodzące

Gość prawda ze glupi nick
pytanie tylko czy jestes szczesliwy bez nich.... choc z drugiej strony mozesz byc nie bede rozwijal tutaj filozoficznych gawed bo po 1 nie lubie filozofii, po 2 jutro mam egzamin wiec sie spadam uczyc arminek jakbys wiedzial co to za nuta daj znac

danke fur die Athena ;) najwyzej sam bym poszukal ale dzieki bo dla Ciebie to byl pikus ;) pozdro

Real Life Sucks dzieki za kabaret swietny skecz :D poprostu :P:D

Offermo doskonale Cie rozumie. Przez to przechodziłem i czasem nadal przechodzę. W tym sek, że czasem trzeba siebie oszukiwać. Dlaczego? Branie na serio życia nie ma sensu. Pewnie się zastanawiasz gdyw idzisz brzydkiego faceta z ładną dziewczyną "Co Ona w Nim widzi" a ja wiem ten ktoś ma dystans do siebie a One to lubią

Nie jestem aż takim maniakiem tej muzyki jak mój kumpel co już gra w klubach. Ja dopiero w to wchodzę mimo 25 lat, które niedługo mi stuknie. Może zacznę bawić się w tworzenie muzyki ale do tego potrzebna kasa. Ale nie powiem znalazłem nową pasję nie sądziłem, że obok muzyki rockowej elektroniczna ponownie mnie zainspiruje :)

No ja uważam, ze to normalna rzecz jak ktoś się śmieje z samego z siebie. No chyba nie jesteś sfrustrowanym 40 letnim facetem, którego drażni wszystko?

Znaczy wiesz zależy o jakim modelu brzydkości mówimy. Jeśli mówimy o facecie przygarbionym, ubierającym się byle jak, nie dbającym o higienę to OK rozumiem. Ale dla wielu dziewczyn np. Paweł Deląg to przystojniak a dla innych brzydal :P Nie wiem nie znam Cię chyba, ze siebie opiszesz

Z tego co wiem offermo i również z własnego doświadczenia to dziewczyny lubią jak facet śmieje się z samego siebie a nie fochuje się z byle powodu.

A ja specjalnie wyjechałem z Delągiem bo jest przystojny to fakt. Ale dla kobiet są gusta u guściki ;)

i tak wygląda kafeteryjny argument o brzydkim facecie z fajną laską i zdziwieniu na ten temat. Jakie przewidywalne. w takim wypadku wpisując w google "male model" wyskoczyło mi pierwsze coś takiego http://farm3.static.flickr.com/2413/2190001777_106317fb69.jpg czyli rozumiem, że według pana z góry każdy kto nie wygląda, jak na załączonym obrazku, jest brzydki? :classic_cool:

Czy Wy przypadkiem nie chcielibyście być IDEALNI? ;)

No to w takim razie offerma powiedz mi co Cie tu trzyma na forum. Mi się wydaje, ze chcesz każdemu uwodnić jaki Ty jesteś brzydki i beznadziejny? Tylko powiedz mi co to da? Słyszałem o różnych hobby ale o takim jeszcze nie :P Wybacz moją zgryźliwość ale zauważyłem, że każda odpowiedź na przedstawioną tezę eskaluje Twoją złość dwukrotnie. Dlatego nie ogarniam jaki jest sens Twojego uczestnictwa na forum?

Gość onaaaaaaaa1983
ja zauwazylam ze interesuje sie facetami nie tylko przystojnymi ale takimi ktorzy sa po prostu PEWNI SIEBIE, a do tego sa zadbani i fajnie ubrani. Reasumujac: cala postawa faceta ma wskazywac na to ze jest odwazny, ze nie boi sie kobiety

"zauwazylam ze interesuje sie facetami nie tylko przystojnymi ale takimi ktorzy sa po prostu PEWNI SIEBIE, a do tego sa zadbani i fajnie ubrani." Po prostu BOSCY

Jesteś dość tajemniczy z tego co piszesz. Jestem właśnie po rozmowie ze znajomym, który ma już 40 lat. Trochę się martwiłem o Niego bo się nie odzywał. Z tego co się dowiedziałem zaczyna przeżywać ostro kryzys wieku średniego przez co ostro zaczął pić. A to wszystko też przez kobiety bo ładnie niektóre Go wykołowały żaląc się, że już w tym wieku nie znajdzie wartościowej przez co poszedł na dziwki :/ Ja ogarniam o co Ci chodzi i pewnie jesteś podobną osoba do mojego znajomego i trochę głupio, że wypaliłem Ci, że masz pewnie 40 lat bo tak przecież jest, prawda? Dobra ja taki młokos, który ma prawie 25 lat nie będzie się już wypowiadał :(

A fakt lepiej uczyć się na cudzych błędach niż na swoich :/

Gość 25cio letni prawiczek
z dziwek to np z odlotów.pl weź sobie jakąś młodą 18-19 miłą, sympatyczną ona się nawet ciebie zapyta czy jesteś prawiczkiem :) poczytaj opinie o niej. jak dobrze trafisz i się dogadasz z laską ,bedziesz dla niej miły to za te 150-200 zeta zostanie na dłużej :P

skoro ty tak lubiłeś doradzać i byc kołem ratunkowym to pogadaj sobie z dziwką pod koniec na luzie. może jak zobaczy w tobie wrażliwego klienta to next time przyjdzie za pół ceny albo gratis :D to w końcu kobety , ludzie ,a nie roboty ,a ty będziesz się wyróżniał :D

Taaaa a potem będziesz narzekał na jakąś chorobę weneryczną :] Raz kumpel mnie zaciągnął do Night Clubu (w zasadzie sam nie wiedziałem gdzie wchodzę). Bardzo piękne kobiety ale aż za przesadnie miłe. Nie dałem się w to wciągnąć i zaoszczędziłem :]

z tym ryjem to byś się zdziwił :D ...nie no mówie poważnie jak ona u ciebie będzie miała odskocznię od złego świata to będzie do ciebie chętniej przyłazić :) , ona się wyżali ,a ty poruchasz w zamian ..dobra zamiana sokoro jesteś dobry jako chusteczka do płakania