Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemy Głos

Siedzę sam, wyciszony, lecz czuje wciaz więz która mnie z nia łaczy...

Polecane posty

Gość Niemy Głos
ja byłem zonaty, ona nie ale po długim zwiazku, ma dziecko za który przepadam :) czy ja kocham?? jak nikogo na swiecie, ale facetowi nie wypada okazywac uczuc zbyt mozno

Gość franka0000
Musisz czy chcesz?? to 2 ruzne rzeczy....

Gość Niemy Głos
niestety juz kilka miesiecy po rozstaniu, nie wiem do konca dlaczego tak jest, kiedy próbowałem zblizyc sie do innej kobiety ona zawsze sie do mnie odzywala po milczeniu, tyle ze nie potrafie sie zblizyc do innej, wewnetrznie czuje sie zarezerwowany tylko dla niej

Gość Doswiadczona_mel
widac ze cie kocha....dlaczego sie do niej nie odezwiesz? oboje sie meczycie

Gość Niemy Głos
chce choz nie mam pewnosci ze to najlepsze rozwiazanie, musze jesli chce spedzic z nia walentynki

Gość Doswiadczona_mel
kierus sie uczuciami. walentynki to wspaniały dzien... jak dlugo nie macie kontaktu?

Gość Niemy Głos
w sumie to jej wybór, ludzi czasami przestaja za soba tesknic, mecza ich przeciwnosci losu, czy jednak mozna przestac kochac ot tak poprostu?? czy to raczej udawanie ze juz wszystko skonczone??

Gość Niemy Głos
zadnego kontaktu juz kilka dni, ja go urwałem, bo nie chce szantazu emocjonalnego, nie chce grac jej kartami, niech to bedzie czyms naturalnym jesli znów ma nam sie przydarzyć

Gość Doswiadczona_mel
mi sie wydaje ze nie mozna. Mozna udawac ale ejsli kocha sie naparwde to to sie nie skonczy

nie wiem do licha kim jesteś ale to jak piszesz,nie pozwala mi pojść do łóżka...krcze żeby mię tak ktos kiedys pokochał i tak pisał o tym,co czuje...wiesz co??fajny z Ciebie chłopak!że ja na takiego nie trafiłąm :( jaki ból :(

Gość Doswiadczona_mel
naturalnym....? ale losowi trzeba pomuc

Gość Niemy Głos
pomogę, pomagam, tyle ze powoli ,nie bede sie szarpał bezsensownie

a z tym udawaniem,ze sie nie kocha...to tylko oszukiwanie samego siebie.Ja tez kogos kocham,chociaz pisac,błagac,przypominac sie juz nie zamierzam i to nie znaczy,że przestałam kochac...przeciwnie,zwyczajnie odpuściłąm nie widząc checi drugiej strony ale powiem Tobie,ze nie sądzę ,by znalazł się ktoś lepszy od niego...na zawsze pozostanie na pidestale moich uczuc,głęboko w sercu schowany...choc moje uczucie było mu zbędne :(

Gość Doswiadczona_mel
ale obaj sie meczycie...jesli cie kocha to bardzo sie ucieszy gdy napiszesz i pwoeisz ze chcesz spedzic z nia walentynki. bedzie cały tydzien szczesliwaczekała a ty bedziesz szczesliwy widzac jej radosc:)

Gość Niemy Głos
jutro napisze, tyle ze nie moge wylac uczuc bo ucieknie, nierozumie dlaczego kobiety czasami wbrew sobie odrzucają mężczyzne

Gość awanturnicaklara
chłopie! taki zakochany i sie wagasz? Bierz sie za nia szybko!! zakochani musza byc blisko siebie.

Gość Doswiadczona_mel
jesli kocha to nie ucieknie. jesli kocha to nic jej nie odpedzi od ciebie

Gość Niemy Głos
jesli kocha to poczeka nuiestety jeszzce chwile musi, nim pozbieram swoje zycie w jedna całosc, juz niedługo

Gość Doswiadczona_mel
ale moze meczy ja czekanie. zakochani nie mysla rozsadnie. moze chciałaby juz cie odzyskac?

Gość dosyć wszystkiego
cos tak piszesz, ze mam watpliwości co do jej uczuc...

Gość Niemy Głos
ja tez bym tego chciał, ale pisałem juz , zycie i przeciwnosci losu, pewnie dlatego rozstalismy sie

Gość Niemy Głos
dosyć wszystkiego ja własnie tez i to mnie powstrzymuje

Doświadczona mel... bywa,że kochamy kogos na tyle,że choc mija kilka lat rozłąki,kiedy w końcu dochodzi do spotkania,to tak jakby minął zaledwie dzień...myślę,że jesli kogos kochamy ,czas nie gra roli...ani czas ani cokolwiek innego życzę powodzenia Autorowi😘

Gość Doswiadczona_mel
a dała ci powody do watpienia w jej uczucia? moze tez miała trudna sytuacjie?

Gość Niemy Głos
Diabollica27 jest sporo racji w tym co piszesz pod warunkiem ze nie pojawi sie ktos trzeci a tego nigdy nie mozna byc pwenym w moim przypadku zastanawia mie dlaczego sama szukala kontaktu jesli jej nie zalezy?? od pewnego czasu mam w sobie takie przekonanie ze kiedy znajde sie w poblizu ona sama tez sie pojawi

Gość Doswiadczona_mel
ale jesli szuka kontaktu...dlaczego uwazasz ze jej nie zalezy?

Gość Niemy Głos
ona ma bardzo trudna sytuacje i stad to wszystko, tak mysle,

Gość wieczorowaa sukienkaa
diablica fajnie to napisałas.:)

Gość dosyć wszystkiego
ja też życzę Ci wszystkiego dobrego, ale jeśli ona juz mówiła "nie" to albo Ty coś zepsułeś, czymś ją zawiodłeś i musiała uciekać, ale uczucia mogła mieć. Albo ona nie jest pewna swoich uczuć.. jeśli kobieta kocha to nigdy jej nie przeszkadza wylewność mężczyzny, zapewniam Cię. no chyba, że coś w zyciu jest nie tak, ze jakieś sprawy są niepozałatwiane. ale jeśli kobiety grymaszą to jest to samo co w wykonaniu facetów: nie jestem gotowy, daj mi czas. To sa ściemy ludzi, którzy nie kochają, ale potrzebują z jakichs powodów tej drugiej osoby. i wszyscy się męcza i dręczą..

Gość Niemy Głos
dlaczego tak mysle?? bo pisal ze juz zapzóno, ze sie z kims spotyka, pózniej przestala tak pisac ale watpliwosci skutecznie we mnie wzbudziła