Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejdiii

Facet nie pomaga mi w domu!!! Czy to norma????

Polecane posty

Jestesmy razem juz prawie 8 lat, od natomiast "pi razy drzwi" 5-ciu mieszkamy razem a On wogole nie pomaga mi w domu!!!! Uwaza chyba ze wszystko ja powinnam robic choc bo sie nie kwapi do nawet umycia po sobie talerza (no moze raz na ruski rok to zrobi jak juz sie nagadam i naprosze) a z drugiej strony jak Mu juz czasem w nerwach powiem ze -Ja tylko interesuje sie czystoscia w domu i porzadkiem- to mi mowi ze On tego wcale ode mnie nie wymaga zebym sprzatala, dla Niego moze byc tak jak jest i to ze sprzatam raz na tydzien caly dom to dla niego wielka przesada... NIe wiem czy to normalne ze On sie niczym nie zainteresuje ,a jak juz na niego czasem krzykne o to bo nie moge sie doprosic normalnie o jakakolwiek pomoc, to prowadzi to zwykle do klotni i dooopa blada:((((( On jedynie co najwyzej wyrzuci smieci i kibel umyje raz na rok;/ Jak Tego typa w koncu wychowac????

Gość nic nie wiem
hmm .. zalezy jak mial w domu rodzinnym,jesli mamusia za niego wszystko robila to nie oczekuj ze teraz sie zmieni!.Chcoiaz sa wyjatki .. np. moj facet .. tak mial,ze mamusia wszystko pod nos podstawiala..ale ode mnie tego nie oczekuje.Sprzatamy mieszkanie razem.On myje naczynia,jesli kuchenka sie ubrudzi przy moim gotowaniu to on ja myje.. nawet Pomaga przy rozwieszaniu prania;ostatnio byla nawet taka sytuacja,ze gdy On mył naczynia ja rozwieszałam pranie.Wyobraz sobie,ze przestal zmywac naczynia,pomogl mi (sam z siebie) rozwiesic pranie a nastepnie dokonczyl myc naczynia..Robi mi herbatki.. czasem sie zdrarzy ze sniadanie, obiad(as pozniej oczywiscie po tym pozmywa),sam myje cala lasienke no i oczywiscie zazwyczaj on wyrzuca smieci..Ponadtto czesto robi sam zakupy..i wiele jeszczy roznych przydomowych rzeczy:) Wiec .. powiedz swojemu ,ze nie bedziesz zapieprzala na dwa etaty i oczekujesz zeby Ci pomogl!