Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matizek95

Miłość - dać mu czas?

Polecane posty

Gość Matizek95

Od 2 tygodni mam dziewczynę. Układa nam się dobrze, często się spotykamy i wgl.. Czujemy coś do siebie. Ale ona chce, żebym dał jej czas, bo nie jest gotowa na prawdziwą miłość.. Oboje mamy ledwo po 15 lat (jestem tylko miesiąc starszy), ufamy sobie. Wiem, jesteśmy młodzi, ale czuję, że jeśli zadbamy o to co jest między nami, to się ułoży pięknie, bo oboje tego chcemy.. Co mam zrobić?

Gość Matizek95
W tytule oczywiście miało być "dać jej czas?". Przepraszam za drobny błąd. :) Ale gubię się nawet w prostych wyrazach przez to wszystko...

Gość Matizek95
ladaco - z nauką nie mamy problemów akurat.. Ale proszę nie odchodzić od tematu..

Gość Matizek95
Jak mi nie umiesz pomóc, to nic nie pisz mądralo.. :(

Gość tak daj jej i sobie czas
jakieś trzy lata :)

Gość tymoszenko
tylko nie róbcie dziecka...bosz ...następna tragedia

Gość Matizek95
Tymoszenko - nie bój się, akurat rozsądkiem nas Bozia obdarowała.. :P Czas.. Tu już nawet nie musi być czas na tą jedyną prawdziwą i ostatnią w życiu miłość ale po prostu na miłość.. ;) Nie opłaca się szukać "tej jedynej", bo to tylko marnowanie swojego życia.. Wolę się skupić na Klaudii i rozbudować nasz związek, żeby przetrwał wiele lat. :)

Gość Matizek95
Nie jestem zboczeńcem jak Ty kretynie i nie zależy mi na seksie tylko na uczuciach.

Gość daj jej czas
ja tez kiedys mialam 15 lat,bylam zabojczo zakochana.Teraz m oze Ci sie wydawac,ze to milosc po grob,a najczesciej jest tak,ze to mija.To hormony :)

Gość to ja Ci poradzę Kolego
w Twoim wieku miałam swoją pierwszą prawdziwą miłość :) nawet byłam młodsza od Ciebie, bo w 6. klasie szkoły podstawowej zaczęłam "chodzić" z pewnym chłopakiem (który był w moim wieku). Mam obecnie 21 lat, do tej pory jesteśmy razem :) wiesz.. na początku było śmiesznie, bo za rączkę wstydziliśmy się chodzić, heh :D no ale z biegiem czasu wszystko zaczęło się rozwijać, w wieku 17. lat pierwszy raz się kochaliśmy, było bajecznie. Mogłabym pisać i pisać :D Wszystko na spokojnie drogi chłopcze :) Daj jej czas, miłość od razu nie przychodzi. Na razie po prostu się spotykajcie. Zobacz czym ona się interesuje -> np. uwielbia oglądać jakieś dobre psychologiczne filmy. I Ty wówczas zacznij się tym interesować :) To jest dobra metoda by znaleźć wspólny język, temat do rozmów. Dowiedz się co lubi -> np. chińskie potrawy. Zabierz ją do eleganckiej restauracji typu WOOK. Jest mnóstwo sposobów, aby zbliżyć się do siebie w odpowiednim tempie. Trzeba po prostu czasu na pewne rzeczy. Życzę Wam powodzenia z całego serca!

Gość Matizek95
"to ja Ci poradzę Kolego" - dziękuję bardzo! :):):)