Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalaaaa20

Co jest nie tak z tym facetem?

Polecane posty

Gość Lalaaaa20

Mam troszkę nietypowy problem. Otóż zależy mi na pewnym facecie, nie znamy się długo, ale chciałabym spróbować. Problem polega na tym, że on jeden dzień się odzywa na gadu, wysyyła miłe smsy wieczorową porą, a następnego dnia.. kompletna cisza. Pozatym np. umawia się ze mną na środę, a następnego dnia mówi, że da mi znać, bo wszystko jest zależne od tego, czy będzie miał tańce, bo trenuja teraz ostro z partnerką do turnieju. Co myslicie? : )

Gość moniaaaaaa50/1
Moim zdaniem facet jest nie pewny, wstydzi się, on poprostu boi się że się wygłupi. Daj mu delikatnie do zrozumienia że tego oczekujesz.

Ja wiem z autopsji że nie warto być zbyt dostępnym dla kobiety, w sensie pisywać codziennie bo kobiety czują się wtedy jak osaczone.

Gość danka178
przeciez pierwsza tez nie powinna napisać. wtedy on bedzie się czuł jak osaczony ; )

Jak będzie mu 30 smsów dziennie wysyłała, to facet może dać dyla bo pomyśli że to jakaś wariatka :classic_cool:

Gość Kasiek20
nie przesadzajmy... nie można przecież (czy to kobieta czy mężczyzna ) pisać do kogoś kto nam się podoba/z kim jesteśmy dzień w dzień bo można go zniechęcić... a jeżeli te tańce są dla niego tak ważne to musisz to zaakceptować... ja nie widzę w zachowaniu tego faceta nic dziwnego. Każdy pragnie znaleźć swoja druga połówkę ale każdy też potrzebuje mieć trochę życia, trochę czasu tylko i wyłącznie dla siebie

Gość Lalaaaa20
W takim razie nie zaszkodzi jak pierwsza coś do niego napiszę? : )

A co korona Ci z głowy spadnie? To że do niego napiszesz to nie oznacza automat. że na jego widok majki same Ci się zsuwają :)

Gość Lalaaaa20
: ) nie chodzi o to, że spadnie mi z głowy korona : ) poprostu nie chcę żeby myslał, że w jakikolwiek, nawet najmniejszy sposób na niego naciskam : )

Gość Lalaaaa20
Wytatuowałam sobie już jego imię na ramieniu, oraz przygotowałam już nasze zaręczyny ale on jeszcze o tym nie wie hihihi

Gość Lalaaaa20
Tego osattniego posta, napisała jakas powalona małolata. Nie masz co robić?

Gość Lalaaaa20
Dziś wyślę rekordową liczbę 150 smsów, już rozpędzam kciuki.

Gość marina1990
Ludzie nasprawde nie mają co robić. Lalaaaa20, która podszywa się pod ta pierwszą daj se spokój. Bo żałosna jesteś. Idz kury nakarm, albokrówki wydoj.