Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy się nie całowałem 26

Czy przed całowaniem ostrzec dziewczynę że jeszcze nigdy się nie całowałem?

Polecane posty

Zastanawiam się co może na niej zrobić gorsze wrażenie. Czy jeśli spróbuję się z nią całować i okaże się, że robię to do niczego (pewnie pomyśli, że skoro w tym wieku nie umiem to po prostu jestem kiepski a nie, że jeszcze nigdy się nie całowałem) czy przed jej powiedzieć, że nie umiem i ją poprosić, żeby mnie nauczyła. Może wtedy stracić w ogóle ochotę na całowanie się z taką ofermą, która w tym wieku jeszcze nie umie... A wy dziewczyny jak byście wolały? W ogóle skreśliłybyście chłopaka za takie coś?

Zdecydowanie, wygłoś również pierwsze trzy rozdziały standardu języka C++.

oszalales??? nie przyznawaj sie ze jeszcze tefo nie robiles a juz napewno ni mow ze ona ma cie uczyc jesli nie chcesz sie skompromitowac w jej oczach... najlepsze wyscie: improwizuj :) calowanie naprawde nie jest takie trudne jak myslisz :)

Gość bla bla bla ble ble ble
malutki, chodz pocwiczymy, nauczek cie techniki całowania:D

Gość zoabcz se na
daj spokoj chlopie ,ja sie calowalam z koleisiem ktory chyba calowal sie z setka innych dziewczyn i pwoem c ze to bylo bznadziejne----czulam sie jakbym jadla slimaka..... bleeeeee

Gość nobgkmd
Powiedz jej, jak najbardziej. Powiez że nigdy sie nie całowałeś bo z prostytutkami się brzydziłeś (nie wiadomo komu wcześniej obciągały i czy umyły po tym zęby) a poza tym chciałeś to zachować dla tej jedynej 🖐️

To o prostytutkach jest dobre, ale dla większego wrażenia wsadź jej palca w dupę :classic_cool:

Gość rew76
ja nie wiem o co chodz w całowaniu . Bo wsadzanie sobie jezyka do jamy ustnej wydaje mi sie oblesne . Jak to jest z jezyczkiem czy bez ?

Gość 2425
ja bym nie ostrzegała :D

Ja na Twoim miejscu krzyknąłbym Uważaj ! a potem cicho wyszeptał "nigdy się nie całowałem z kobietami"