Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bebok

NO-SCAR

Polecane posty

Gość Bebok

Witam Mam pytanko czy ktoś uzywał tego kremu na blizny?? Mam kilka blizn po operacji których chciałabym się pozbyć i jestem ciekawa czy ten krem pomaga. Uzywałam kiedyś contratubex (czy jakos tak) i było tylko gorzej.

Gość nikk27
nie polecam jak dla mnie do niczego.

Gość miś polarny w tropikach
mi sie sprawdził ale trzeba go długo i systematycznie stosować raz dziennie min no i oczywiście wykonywać masaże na początku będzie tzw efekt ścierania "złej skóry" a potem ona się będzie regenerować m.in poprzez o wiele lepsze ukrwienie no i czywiście nie stosować tego razem z innymi kremami czy balsamami i nie opalać się w tym czasie

Gość Sombretror
Ja go używałam, ale mi w każdym razie za bardzo nie pomógł... Możesz spr. ale ja raczej nie polecam.

Gość do dupy jest
Stosowałam 6 miesięcy, poza starta kasy nie zauważyłam działania tego kremu. Ładnie pachnie, fajnie się wchłania i nic poza tym. Marketing i reklama w TV robią swoje ;/ Jak mam cos polecac to polecam zwykle masci z apteki: Cepan (niestety smierdzi cebula) i Fissan. Po stosowaniu kazdej z tych masci widzialam roznice. Blizny w moim przypadku zrobily sie jasniejsze i lagodniesze w dotyku (nie sa twarde).

Gość potłuczony palikot
a widzisz a mi nie pomógł cepan nigdy i mojej mamie też ;) czyli jak widać każda skóra inaczej reaguje jeszcze można wypróbować kolagen na skóre(nie ten w tabletkach bo to pic na wode) żeby odnowił włókna kolagenowe skóry tylko ta zabawa więcej kosztuje niż no scar