Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka114123

Czy zachowanie tego faceta jest dziwne?

Polecane posty

Gość karolinka114123

gdy sie spotkaliśmy nie zamykały nam się buzie, mielismy tyle wspólnych tematów. jedanak gdy piszemy na gg, to wręcz nie mozemy znaleźć wspólnego tematu. nasze gadki ograniczają siędo 5 krótkich wiadomości. w dodatku prawie zawsze to ja piszę pierwsza. czy coś jest nie w porządku? Proszę o odpowiedzi.

Gość karolinka114123
ja wogole nie mam poczucia humoru, powaznie chce pogdac z moim chlopakiem o menstruacji , o bolacych piersiach ale on jakos nie podejmuje tematu. na imprezach nie kumam o co chodzi w dowcipach dopiero po tygodniu , a wiec śmieje się ostatnia

Gość rew76
moze nie lubi gg ?

Gość moim zdanie to sa typowe
objawy bycia pedałem

Gość oleczkaprincess8
jezu czy ciludzie nie przestana spamowac? daj se spokój i nie uzywaj nicka tej dziewczyny! uszanuj to, ze ktos ma problem. Mysle, że może nie lubic gg.

Cieawe nigdy nie myślałem że moje nieudolne rozmowy na gg, to objaw pedalstwa, zaraz pewnie powiesz że jest na to szczepionka :classic_cool:

Gość Wyślij wypowiedź
moze nie lubi pisac poprostu..ot cala filozofia na zywca lepiej mu sie gada sa takie osoby ktore wola kontakt osobisty,w realu latwiej sie znajduje tematy ,widzisz ta druga osobe wyraz twarzy i wogole...ja naprzyklad nie lubie gadac przez tel a w realu buzia mi sie nie zamyka aha i jeszcze jedno moze nie potrafi pisac szybko czy cos...wiec sie nie nakrecaj;)

Gość rew76
w koncu rozmowa na gg to tak jak lizanie cukierka przez papierek

Gość karolinka114123
Family man, więc czasem nawet jak podoba Ci się dziewczyna to nie możesz znaleźć tematu do rozmowy? : )

Gość Madalinka Pralinka
może boi się z Toba pisać, bo robi dużo błędów i się tym stresuje ;)?

Ja ogólnie nie mam tematów do rozmowy z kobietami i nie chodzi o to że uważam je za jakieś niekumate, ja zwyczajnie jestem osobą dość monotematyczną i zamkniętą więc nie mam o czym gadać i nie gadam, a zwłaszcza przez GG bo na żywo to mi jakoś idzie.

Gość karolinka114123
musze sie troche rozerwać . Najlepiej jak kupie petarde, włoze sobie ją do pochwy i podpale .

Gość rozalka90
ktoś Ci już napisał dziewczynko od spamu, żebys nie nasladowała nicków innych, idź pokarm kurki i krowy wydoj, jak masz śiwnki to je nakarm.

Gość karolinka114123
bo facet ma sie znac na tym o czym ja chce gadac. i koniec. inaczej mu nie dam

Gość jtpgjmda
Nie ze tylko faceci ale niektórzy ludzie podobno preferują wyłącznie rozmowy w oczy. Niektórzy przez telefon tez nie umieją rozmawiac. A moze on wolno pisze i sie boi ze sie bedziesz denerwować ze wolno pisze a moze nie lubi gada. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==