Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chochocho

duże prawdopodobieństwo??

Polecane posty

Gość chochocho

witam. moja sytuacja wygląda następująco: kochałam się z moim partnerem 27 grudnia, ok. dwa tygodnie po zakończeniu miesiączki. następnego dnia miałam obfite krwawienie i silne bóle w pochwie. krwawienia trwały 9 dni. kochaliśmy się z prezerwatywą, która nie zsunęła ani nie została uszkodzona. nadal nie mam miesiączki, co mnie trochę martwi. czy jest duże prawdopodobieństwo, że zaszłam w ciążę? trochę się stresuje, bo nie jesteśmy gotowi na dziecko, nie mamy odpowiednich środków do życia. :-/ może przez ten stres termin miesiączki się przedłużył. :( podpowiedzcie mi czy jest duża szansa na ciążę? :-/

Gość chochocho
dodam, że mam nieregularne cykle, często mi się spóźnia. lecz chodzi mi o to prawdopodobieństwo...

Gość NIE....

Gość chochocho
kobietki piszcie co o tym sądzicię, jakie jest wasze zdanie... :/ :/

Gość angel099
Moim zdaniem nie ma szans na zajście w ciążę, jeśli wszystko było w porządku to jest to niemożliwe. Nie masz co się martwić. Ja teraz jestem w gorszej sytuacji i tez nie wiem co myslec. Kochałam sie z partnerem i zsunęła mu się gumka, która została cała we mnie. Wystawała więc swobodnie mogłam ją wyjąć. Nie doszło do wytrysku... Nie wiem co mam myslec

Gość jtpgjmda
A nie lepiej zrobic test a nie polegać na zdaniu innych? Ile osób tu tyle zdań nie czytałas chyba nigdy podobnych tematów tu. Zrob test a najlepiej test z krwi on jest najbardziej pewny a wcale nie az tak duzo droższy niz te z apteki. Opóźnienie moze wynikać z wielu czynników wiec sie tak nie martw. Dostaniesz nerwicy tylko. http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==