Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psia jego mać

Reklamy TV kierowane do kobiet

Polecane posty

Gość psia jego mać

No właśnie. Jadłem sobie jakieś 10 minut temu na śniadanie pysznego "Hot-Doga", takiego z pomidorkiem, cebulą i ogórkiem kiszonym trochę musztardy, keczupu i pieprzu, do tego dwie parówki i wszytko to wpakowane w bułkę. Jem sobie, oglądam telewizor, i na ekranie pojawia się stara baba która ma "dyskomfort trawienny", cokolwiek by to było, i druga stara baba daje jej Aktivie i obie ją żrą... no kurwa i od razu mi się jeść odechciało. I tak się zastanowiłem to reklamy kierowane do kobiet są wstrętne i obrzydzające. Obraz kobiet jaki się z nich wyłania to osobniki mające "dyskomfort trawienny", którym wiecznie przesuwają się podpaski "bez skrzydełek" i dlatego powinny używać tamponów, do tego ciągle mają jakieś zaparcia, obstrukcje, migreny, wiecznie się muszą odchudzać, a ich życiowe pasje to pranie, sprzątanie i gotowanie, którym to trzem czynnościom oddają się z pasją pełne poświęcenia. No żenada normalnie. Jednym słowem wasz obraz jaki pokazują reklamy to obrzydzające głupie cipy które całe życie obsługują mężczyzn. Ale najbardziej mnie zastanawia czy wy naprawdę jesteście takie głupie że takie gówno do was trafia? Przecież mało tego że te reklamy są gówniane to jeszcze potrafią obrzydzić pyszne, własnoręcznie przygotowywane z poświęceniem śniadanie. No żesz kurwa mać...

Gość pudel z quadelupy
dlatego jestes gruba