Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mochiko

nie wiem czy dobrze zrobilam

Polecane posty

jestem juz ze swoim chłopakiem 4 rok i nie wystarcza mi juz to co jest,stoimy w miejscu a ja chciałabym wziasc slub.on zawsze mówi ze jest jeszcze czas i tak mija rok za rokiem.ostatnio z nim rozmawiałam i odpowiedz była taka sama jak wczesniej wiec wzielam sprawy w swoje rece i wyznaczyłam date,wynajełam sale,zapłacilam zaliczke.o dziwo dobrze to przyjoł,mówił tylko ze nie potrzebnie sie pospieszyłam bo moglismy załatwic to na wiosne.tylko ja teraz dziwnie sie czuje,chyba postapiłam zbyt egoistycznie

Gość Fiona**
zachowałaś sie bardzo nachcalnie. Zamiast z nim pogadać Ty podejmujesz decyzje za niego.Ja bym na miejscu Twojego chlopaka sie wkurzyła

Gość Wyślij wypowiedź
dobrze zrobilas!!!!co masz siedziec i czekac a on cie bedzie wlata wpedzal:O brawo !!!

Gość nad czym tu myslec
on chcial tylko potrzebowal zebys mu uswiadomila te jego potzrzeby,gdyby nie chcial to by ci powiedzila ze nie oznei sie z taba i pa

Gość majka890
Obawiam się, że postąpiłas zbyt automatycznie. Może Twój facet nie był jeszcze gotowy na taki związek, pozatym ślub w waszym związku nie zmieni totalnie nic, oprócz tego, że uszczuplicie wasze konto o kilkanaście dobrych tysięcy i że w szafce będzie leżał papierek, o którym za 2 dni zapomnicie. Wszystko bedzie jak dawniej, tylko facet będzie czuł się jak ptaszek w klatce, bo to nie była jego decyzja. Chyba że jest książkowym wyjątkiem. Wtedy szacun ; )

Gość pudel z quadelupy
Jestes psychopatka a 4 lata to nie cale zycie to duzo zmiana i jak mu nie bedzie odpowiadac to wszystko spadnie na ciebie i bedziecie miec piekielko a nie zycie, czy ty masz mozg ???

Gość pudel z quadelupy
da mu poczucie uwiazania moze cie kocha a nie chcial tego uczycia to wszystko zmieni

ja rozmawialam z nim juz nie raz na ten temat i zawsze mówił ze chce sie ozenic,tylko jakos nie umiał sprecyzowac kiedy

Gość okomoko haja
ja zrobiłam to samo :)

Gość bananowy rajj
idiotki haha

my jesteśmy razem ponad 4 lata i obojgu się na nie spieszy do ślubu. Chcemy najpierw skończyć studia i znaleźć porządną pracę. i wobec chłopaka zachowałaś się naprawdę paskudnie... Tak jakby nic dla Ciebie nie znaczył, jakby nie obchodziło Cię jego zdanie , jego uczucia... Ślub to musi być decyzja obojga ludzi. Nie zdziw się jeśli kiedyś w czasie kłótni on będzie Ci to wypominał.