Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie mleko

jakie mleko???????????????

Polecane posty

Gość jakie mleko

Mam problem, moje trzymiesięczne dziecko je mleko modyfikowane i ma mimo picia herbatek i wody ciągle zaparcia, nic nie pomaga,słyszałam,że czasem pomaga mleko z kartonu?Ale jak je przygotować i czy na pewno nie zaszkodzi? proszę o pomoc

dla 3 msc dziecko z kartonu :O NIE! każde dziecxko ma inny brzuszek i mój nie maił zaprc po nan active parz koperek, rumianek spytaj pediatry czy mięte możesz mu dawać

myszka 83 ma racje ... ja zawsze dawalam dzecku bebilon nie bylo po nim problemow

podajesz probiotyki? np. Lakcid? pomagają na zaparcia :) PS. na kartonowe za wcześnie

Gość maaaaaa
moj synek mial zaparcia jak wprowadzialm mleko modyfikowane, zmienilam na hipp i wszystko jest ok

zmień mleko na inne modyfikowane. na kartonowe duuuużo za wcześnie. podawaj jakiś lek probiotyczny, np dicoflor. do picia herbatka rumiankowa, majerankowa, koperkowa.

Gość jakie mleko
podaje probiotyk biogaję, często pije runiamek i hernatki hippa ułatwiające trawienie i koperkową a mleko miałyśmy już nan i tez były zaparcia a z kolei bebilonu nie chce mi jeśc:(

mój mały jest na mleczku hipp bio. może to spróbuj! oprócz nanu i bebilonu jest jeszcze dużo innych mlek!