Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka3355

Jestemw ciąży

Polecane posty

Gość studentka3355
akurat na uczelni to jest ,powiedziałabym chamsko, trendy mieć studentkę

ha, obydwoje moga miec klopoty. Bo jesli jest jego studentka, tzn zdawala u niego egzaminy, to moga jej uniewaznic oceny:) poza tym durna jestes autorko, nie wiesz o tym, ze kazdy profesor zalicza tylko jedna studentke...na roku???masakra:/ biedna dziecinka...

Gość do studentki
ciekawe czy dziekan lub rektor tez tak mysli...

Gość pytająca0000
nie chcesz ale dostajesz bo on ci placi za seks i traktuje cie jak kolezanke do lozka idiotko a ty myslisz ze daje ci prezenty bo cie kocha hahahaha ale naiwna suka

Gość dla mnie caly ten temat
wyglada na prowokacje, chociaz kto wie- pewnie sa na swiecie takie pustaki. az zal

Gość dlaczego niektore pindy
albo kler...zakladaja ze ona zrujnuje sobie zycie?kretynki!!!:)))))))

Gość papappap
0/10

Gość studentka3355
on nie jest profesorem i nie jestem u niego w grupie nawet, więc nic u niego nie zdawałam, a poza tym nie jest to facet który się puszcza na lewo i prawo , nie zakochałabym się w takim, mam intuicję i dość wiem na jego temat

Gość jestescie idiotkami
puszczajacymi sie z byle kim

Gość do studentki
a skad niby tyle o nim wiesz? Bo Ci powiedzial? smiechu warte

Gość studentka3355
bo na uczelni nie się nie uchowa, każdy o każdym wie wszystko,

Gość do studentki
ale jak tonajpierw mowisz, ze jest ON Twoim wykladowca, apotem mowisz, ze nie jestes u niego w grupie NO, ale wyklady tez sie jakos zalicza?? Cos krecisz mala

to co robi na tej uczelni??sprzata?? poza tym rzeczywiscie, naprawde go znasz, trzeba ci przyznac. Mowisz zaloz gumke, a on -dojrzaly i odpowiedzialny facet- ma to w doopie. Nie rozsmieszaj mnie. Kolejna kandydatka z serii (za jakis czas): "zrobil mi dziecko i wrocil do zony a ja ko tak kooooooocham!!!!"

Gość do studentki
z czego wiekszos to plotki swoja droga zastanawia mnie na jaka Ty uczelnie chodzisz....

Gość defsdfsfffffffffffff
a co ci to obchodzi na jaka uczelnie chodzi, tweoja matka tam na szmacie jezdzi i chcialabys miec dla niej jakis nowty teat do plotek? haha nie badz taka wscibska,

Bellatixx tak..bo jest 6 uczelni w polsce i w kazdej wiadomo ktory wykladowca stuka studentki, rozbawilas mnie

Gość studentka3355
to nie tajemnica. uniwerstytet warszawki wydzial administracji

Gość studentka3355
jego corka bedzie tez tu chodzic ale na inny wydzial,

Gość pytająca0000
lbusz smak kukasa w buzi dlatego walisz sie z kim popadnie???????

Gość studentka3355
śmiesza mnie niektóre posty ze nam sie nie uda. chyba kazdy mezczyzna marzy o mlodej zgrabnej dziewczynie a nie o starym prochnie ktore ma w domu. w dodatku ciezarna mloda dziewczyna jest bardzo atrakcyjna, nie jeden chcialby taka miec, posuwac ja jak ona z brzuszkiem coraz wiekszym

nie o to chodzi moja droga pomaranczo. Chodzi o to, ze na wydzialach nie ma 1000000000 wykladowcow, a kazda uczelnia ma strone internetowa. poza tym nigdy nie wiadomo kogo w necie spotkasz i czy przypadkiem nie natkniesz sie na kogos kto sie zna :P wiem z doswiadczenia:P

Gość studentka3355
on jest moim drugim partnerem w seksie wiec, gdzie wyczytalas ze wale sie z kim popadne? moze jakiscytacik?

Gość studentka3355
ale co z tego ze ma strone internetowa? u nas jestw wielu wykładowców

Gość do defsdfsfffffffffffff
Ty sie od mojej rodziny odczep bo ja o twojej nic nie mowie! nie jestem wscibska tylko nie wierze w jej zapewnienia i dlatego pytam A ty co tak jej bronisz?

Gość do studentki
ale TY tez kiedys bedziesz "starym prochnem" ?

tak, odrzuc z tego kobiety i facetow po 40 i grono sie zaweza. poza tym powiedzialas juz ze nie jest profesorem i ze ma 2 dzieci. Prosze cie, gdybym miala chwile nie trudno byloby mi znalezc szczesliwego tatusia:) ale nic , uciekam do pracy. w dalszym ciagu wspolczuje bezmyslnosci:/

hej, nie bronie tylko mnie wkurza jak z gory zakladacie ze sie jej nie uda. ile jest przyadkow ze mezczysna zuca zone i odchodzi z mlodsza, atrajkcyjnijsza? a wy nasile swoje, zeby jej dopiec.

belatrixx widze ze masz zapedyszpiegowski, ja tez uwielbiam takie dochodzenia. co mi ktos nie powie odrazu kojarzefaktty, cos tam sprawdze, jesli chce wydobyc inna informacje wezme po chujki itd. wiec przyjacioleczki szybko sprawdzam, faceta czy cokolwiek innego. lub gdy popatrze na zdjecia zobacze date, skojarze kiedy bylo robione, jak ktos byl ubrany a kikey to kupil. jestem mistrzem w ustalaniu dat itd. swoja droga wytawilam sie eks mezowi mojej kolezaki by mu orzeczenie winy dowalic.w sadzie nie wiedzial w krora stone ma uciec wzrokiem.

Gość do defsdfsfffffffffffff
ja nic nie zakladam po prostu nie wierze jej i tyle Mi sie wydaje, ze gosciu zamydlil jej oczy i tyle zreszta jesli to jest prawda to koles jest dla mnie nieodpowiedzialnym dnem, nic nie stoi na przeszkodzie, zeby zostawil zone, ale moim zdaniem on oklamuje obie strony (jesli nie ma ich wiecej)