Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka3355

Jestemw ciąży

Polecane posty

Gość studentka3355

z moim wykładowcą, on jest żonaty, ma dzieci, dorosłe 16 ,18 lat. Ja mam 24. On strasznie chciał bez gumy, ja nie, ale się zgodziłam, poradźcie coś, kocham go, on mnie też, bo jak mnie długo nie widzi to jest jakiś zmięty i blady, zazdrosny.

Gość studentka3355
nie jestem zdzirą, miałam przed nim jednego stałego parntera, to była miłość od pierwszego wejrzenia

Gość studentka3355
teraz musi mi pomoc bym jakoś te studia skończyła chyba chce bym byla mądrą i wykształconą matką jego dzieci?

Gość studentka3355
w sumie się cieszę, mieć dzieck o z kimś kogo się uwielbia, moge nawet być samotną matką, mam częśc jego i tak mi się wydaje że kiedyś do mnie przylezie i będzie chciał ze mną być legalnie

Gość studentka3355
to wyżej to podszyw, on nie jest za dziany, a ja się dobrze uczę ,nie potrzebuję protekcji, ale wolę dziecko z nim niż z kimkolwiek innym nawet jak mam być sama

Gość studentka3355
nalegałam na kondomy, mówilam mu że mogę zajść w ciąże a on miał to gdzieś, myślicie że zaplanował sobie to dziecko?

Gość studentka3355
akurat nie miał na kondony. bo mielismy zbliżenie przed 1 nastepnego miesiąca

Gość studentka3355
śmieszne ... ale wypierdalaj podszywie

po prostu chcial se poruchac. a w kondonie niewygodnie. teraz bedzie musial znalesc inna studentke, bo poco ma ruchac ciazozaurusa

Gość pytająca0000
no tak dupczyc bez gumy sie chcialas a dziecko to co ???? Teraz baw

Gość studentka3355
pierdolisz, myslisz że każdy facet to bezmózg który chce ruchać, on się zakochał, normalnie po ludzku, wiele na to wskazuje, jego zachowanie, szacunek jaki mi okazuje, co ty możesz wiedzieć

a gdzie ty dziewczyno miałas rozum zeby z takim starym,zonatym i dzieciatym dziadem seks uprawiac

Może tak być, chociaż szczerze w to wątpie w końcu ma rodzinę...

on ma około 40 a Ty 24 ....widocznie on przechodzi kryzys wieku średniego..........marne szanase na to żeby odszedł od żony , Ty zpaprałaś życie sobie i dziecku. A mówiąc że masz dziecko z nim masz kawałek jego-to bardzo niedojrzałe i egoistyczne podejście Ty wogóle ni emyśłisz o dziecku jako istocie tylko o sobie i o tym żeby tobie było dobrze. Dziecko bez taty na starcie odrazu ma gorzej....................

Gość dziewczynyyy
WSPOLCZUJE TEJ CIAZY I DZIECKA BEKARTA

Gość studentka3355
cieszę się z tego, bez względu na konsekwencje, bo to jest miłłość, czyste szaleństwo, coś co pamięta się przez całe życie, on jest moją połówka

Gość studentka3355
nawet jak mu loda robiłam to pytałam go : a nie stracisz do mnie szacunku ? sepleniać bo z penisem w buzi go o to pytałam. on mnie głaskal po głowie i kręcił glową , że nie

Gość Dr. Katarzyna Glejgens
Studentki w XXI wieku są najbardziej puszczalskie z wszystkich kobiet!

Gość studentka3355
nie rozumiem dlaczego ma być bez taty, on już ten fakt zaakceptował, dostałam nawet kwiaty, kosz róż

Twoje dziecko raczej nie będzie się z tego cieszyć.........................ale jesteś egoistką i tylko twoje odbicie jest dla Ciebie ważne.................

tez mysle ze dziecko bez taty ma gorzej...a z nim i tak pewnie nie bedziesz,pewnie tak jak mowia-kryzys wieku sredniego i tyle.za duzy przewrot w zyciu zeby sie facet na to porwal.skoro dotad tego nie zrobil..bylo mu tak wygodnie...a jego nastawienie do ciebie moze sie teraz mocno zmienic,wcale bym sie tak nie cieszyla.

Gość studentka3355
nie robiłam mu loda podszywie,

jak by cie kochal to by dawno od zony odszedl. a tego nie zrobi. i o tobie bedzie chcial zapomniec. robisz mu wielki prezent tym, ze sie zachwycasz. ale za 3 lata zmadrzejes i po alimenty sie zglosisz

Gość pytająca0000
bo jakby taki dobry i czuly nie byl to dupy bys mu nie dala idiotko, jak mozna byc takim bezmozgiem

Gość studentka3355
on nie potrafi kłamać, na dłuższą metę, mówi że żona chodzi jakaś podejrzliwa i coś wie, od dawna im się nie układa, są ze sobą z obowiązku

myślę, a raczej jestem pewna że pan wykładowca znajdzie sobie drugą niezobowiązującą pannę do zabawy..............i będzie bardziej uważał...................a swoją drogą kurde dziewczyny ale wy sie szmacicie..............

Gość studentka3355
kurwa nie jestem tania, dostałam bo jestem w ciązy a ja nie chcę prezentów ,on ma dzieci