Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka3355

Jestemw ciąży

Polecane posty

Gość studentka3355
jego dzieci sa jego porazka zyciowa tak mi powiedzial i ze związek z nia byl pomylka. mam nadzieje ze przy naszej malej istotce on sie odnajdzie, zmieni sie... to juz 11 tydzien. kiedy sie spotykamy glaszcze brzuszek przytula...

wogole swoja droga to jak ty sie mozesz cieszyc i byc dumna z siebie ze jestes w ciazy z facetem ktory ma juz dzieci prawie dorosle i zone.przeciez on ma juz ulozone zycie,zreszta kij tam z nim,jest tak samo winny jak ty ale co z jego rodzina??nie pomyslalas o tym??nie rozumiem ja tak mozna....

Gość studentka3355
nerwosole wez ty te stopke spasuj bo polowe strony mojego topiku odrazu marnuje. albo prosciej- nie pisz tu

haha, nie uklada sie. ty to podszyw. czy nie ogladasz telenowel? kurde. przeciez to normalka. jak mial ci powiedziec. ze jego zeona w lozku jest extra i wogole. ale, ze juz troche sie marszczy to chcial poruchac swieze miesko? przeciez musial powiedziec cos zebys mu ten tylek dala,

Gość studentka3355
coś razem uknujemy. on się rozwiedzie z tą zdzirą. a dzieci ... no nie wiem może otrujemy?

Jesteś szmatą bo niszczysz jego rodzinę ..........niewiem jak takie ,,kobiety'' jak ty wogóle w lustro mogą patrzeć on zdadził i okłamywał żone więc ciebie też będzie zdradzał i okłamywał to tylko kwestia czasu.................

Gość studentka3355
he he he ,podszywie jesteś spoko

Gość defsdfsfffffffffffff
nerwosolek sama piszesz ze jego dzieci sa dorosle, aurorka pisze ze z ona mu sie nie uklda wiec o co chozi? mam nadzieje ze szybko sie rozwiedzie i ozeni sie z taka mloda dziewczynya. a koledzy pękna z zazdroscize ma w domu taki jędrny biuscik, świeża cii pp eczke i ogolenie mlodziutka zadnbana kobietke. bo sory ale jedrene piersi i 45 letnia kobieta nie maja nic wpolnego, w dodatku takie co dwojedzieci wykarmily. tfu

skoro tak powiedzial to jest frajerem,w dodatku nic nie wartym.ty zreszta tez.i jestem pewna ze za jakis czas powie tak o tobie,nikt normalny w ten sposob nie wypowiada sie o swoich dzieciach.poza tym ciekawe po co siedzial z ta baba tyle lat skoro to taka porazka i maja 2 dzieci.naiwna jestes i tyle,wylaczam sie z dyskusji bo z idiotami nie gadam :O

elwirka 15 ona niszczy rodzine? haha jakby nie chcial sam jej zniszyc to by nie kochal sie z nia. ona nic nie traci na tym ukadzie. a on tak i widac chcial tego :)

Gość studentka3355
nie chodzi o to że ona jest stara a ja młoda, jego żona go nie kocha, to małżeństwo obcych sobie ludzi, pasują do siebie jak pięśc do nosa, albo jak flip do flapa

defsdfsfffffffffffff ona tez kiedys bedzie miala 45 lat,cipe jak wiadro i cyce po kolana-i co,tez wtedy ma ja zmienic na inna z tego powodu??tyle ze wtedy bedzie juz za starym dziadem na to....zreszta chcialabym widziec jaki on jest mlody piekny...i ciekawe czemu nie zostawil zony pare lat w tyl skoro sie zle ukladalo??

a ty znasz go juz tak dlugo i znasz ja tak dlugo, zeby oceniac, kto do kogo pasuje?? wspolczuje dziecku, ze ma matke bez wyobrazni:/

autorko ten topic jest juz tak marny ze bardziej go zmarnowc sie nie da :O a pisac sobie bede gdzie mi sie podoba i co mi sie podoba :P

Gość studentka3355
a ty byś chciał żeby twój mąż był z tobą bo jesteś stara ,z litości, bo zostaniesz sama? Zastanów się, ja mam na tyle godności żeby go nie szntazować, nie potrzebuję łaski

a skąd ty wiesz ze do siebie nie pasują? okłamuje żone to może i okłamywać ciebie ma już to wyćwiczone do perfekcji. A pociał na twoją młodość bo inteligencją to Ty nie grzeszysz................jesteś głupiutka i naiwna .................zawsze będziesz tą drugą...........twoje dziecko też będzie zawsze to drugie......................

czyli jak ty będziesz stara to on od Ciebie też odejdzie bo przecież nie będziesz chciała żeby dziad był z Tobą z litości.................

godnośći to ty nie masz za grosz.......bo puściłaś się z żonatym mężczyzną i w dodatku twoim wykładowcą.............

Gość studentka3355
Nie jestem naiwna, głupia i zakłamana, poszłam na żywioł i nie załuję, to było świadome i nie potrzebuję litości, poza tym będę miał dziecko które już kocham nad życie, jest poczęte z miłości

Gość studentka3355
ten temat to prowokacja ale debile z was:D

Gość do elwirrka 15
Autorka topiku w ten sposob "zalicza" i studia jakos leca :D

elwirko pidzesz fo niej ze jest glupiutka a Ty dziecko skonczylas chocuaz 3 klasy pdtawowki, bo widze nawet dodaac nie umiesz.piszesz ze jej dziecko zawsze bedzie drugie ale jak ci to wyszlo skoro on ma juz dwoje :D co za kretynka a pomijajac wszystko czuje niemak do ciebie ze dzieci jak rzeczy traktujesz i je numerujesz :O

a dlaczego nie odszedł jeszcze od zony?a poza tym to moze miec kłopoty na uczelni jak sie dowiedza ze sypia ze studentka

ku r wa elwirka ale bym ci jebneeela w pysk za te glupie gadki piszesz "i w dodatku twoim wykładowcą............. " to rozumiem ze lepiej by bylo jakby robola z budowy zaliczyla bylo by lepiej :d nataw sie bu minie reka swierzbi na takich idiotó

mysle ze ich syneczek albo córenka beda wazniejsze dla niego niz klopoty na uczelni :O

Gość do defsdfsfffffffffffff
uspokoj sie, bo Ci zylka pierdzaca peknie

ty jesteś idiotką i analfabetką...................co do tego nie ma wątpliwości...................

Gość do defsdfsfffffffffffff
musisz byc w podobnej sytuacji skoro tak sie bulwersujesz