Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka3355

Jestemw ciąży

Polecane posty

Gość studentka3355
on nikogo nie okladmuje jego zona wie o nas i przystaje na taki układ gdyz chyba boi sie go stracic.

moze nie zapedy szpiegowskie, ale wystarczy miec troche oleju w glowie i pokojarzyc fakty. Jak wroce z pracy moze mi sie przypomni i napisze: "And the winner is......" :P powodzenia naiwna studentko, oby zdarzyl sie cud i twoj super wykladowca cie nie zostawil. Zycze ci tego ze wzgledu na malenstwo, ono nie jest winne twojej bezmyslnosci...ciao:)

Gość studentka3355
co tehe winner is? niby chcesz go znalesc?

Gość studentka3355
wyobraz sobie ze na uw stronie nie ma takich informacji jak ilosc posiadanych dzieci wiec zadnego winnera (jak to juz konecznie angielski chesz szpanowac) nie znajdziesz chocbys na uszach staneła

Gość Pan z Londynu
ale sie zawzieły uniwersytutki , ciągną pałki i ten temat

dziewczyno, niczym nie szpanuje, staram ci sie tylko udowodnic, ze naiwna i bezmyslna jestes. Dalas sobie zrobic dziecko, podalas wydzial i informacje na jego temat. Na stronie internetowej wydzialu wcale nie musi byc podana liczba dzieci, w internecie istnieja tez inne strony, wieeeesz?????wiesz mi, ze to nie klopot dowiedziec sie kto to. Ale nie boj sie, nie bede sobie tym zawracac glowy. To twoje zycie i to ty jestes naiwna. zal.pl

Gość Nikenatt
ale z ciebie suka , kurwa nie wyrobie;/ jak patrze na takie sytuacjie to mi sie zyc odechciewa. Co ty kurwa wyprawiasz;/ a gdyby obie ktos rozpierdolil rodzine milo by ci bylo;/ Ta zona wiesz jak sie czuje;/... Musiala sie zgodzic zmusilaś ją frajerko! a te dzieci nigdy nie zapomna..;/ wes kurwo ogarnij dupe suko!

Nike...dawno chyba nie ruchałeś i sperma ci na dekiel jebie, że tak wściekłością ociekasz :D ? Poluzuj poślady, zmarszcz freda i powinno ci ulżyć 🖐️

Gość Nikenatt
haha :P jestem dziewczyną . Soryy nienawidze takich suk;/. Niech ona stanie oko w oko przed całą ich rodziną.;/