Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalkulator001

dlaczego do facet powinien oświadczyc sie kobiecie

Polecane posty

Gość kalkulator001

a ona tego zrobić nie może?

Gość tam uj a łoj a łoj a juści
żeby w razie czego wina była po jego stronie , jak się kobicie odwidzi to : "to on mi życie zmarnował"

Gość Jaki jest Wasz stosunek
zaręczyny , a później ślub. właściwie po co to ? Czy to jest potrzebne do szczęścia , do tego aby kochać ?

Gość kalkulator001
mi to jest potrzebne. mam poczucie nawet wtedy gdy w buzi trzymam jego "węża" , że ma do mnie szacunek

Gość Jaki jest Wasz stosunek
zaręczyny zawsze można zerwać. Często jest tak, że to kobieta właśnie wymusza na facecie oświadczyny, ślub, bo zmarszczki, bo się starzeje, bo zegar tyka, powodów zawsze znajdzie się tysiąc. Ważne jest by życ w miłości a papier już nie jest priorytetem związku :)

Gość discodaja
jeszcze by tego brakowało żeby kobieta miała się oświadczyć. macie ludzie wyobraźnie

Gość z drugiej strony
czy ten papier jak to okreslacie przeszkadza w tym by sie kochac? to juz po slubie nie da sie zyc w milosci a bez to idylla?

Gość fafkulec .
Bo taki jest porządek świata, on działa ona się zastanawia. Wszystko można odwrócić i facet nawet facetowi się może oświadczyć, ale czy to jest jakiś wskaźnik nowoczesności ? Chyba lepiej jak facet oświadcza się kobiecie i to tak z kwiatkiem i pierścionkiem.

Gość tam uj a łoj a łoj a juści
zgadza się! w końcu to facet wsadza a kobita w puszczy lub nie w puszczy. to trza naklamać pierścionków uiścic. i naobiecywac. bo jakby kobity nie były chytre i pazerne to byśmy ruchali ale palcem w bucie. pieknie ten swiat jest pomyślany

Gość layla21
bo dla nas to bardzo wygodne, nie musimy sie wysilac:D

Gość ja po prostu spytałam
swojego meza, czy ma w planie slub ze mna, na pewnym etapie znajomosci to naturalne, mnie by upokorzalo czekanie - oswiadczy sie, czy nie. Lubie miec jasne sytuacje i sama wiedzic, w co jest grane, a ciuciubabki w waznych sprawach życiowych mnie nie bawią.