Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleszokalejaja

to nie jest prowokacja

Polecane posty

Gość aleszokalejaja

wiec tak kocham swojego faceta, ale doszły mnie słuchy, że mimo, że jesteśmy razem- kochamy się itp, itd, to on buszuje na portalu randkowym i zrywa laski. Wiec ja sobie pomyślałam, założe profil i sprawdzę - jak pomyślałam tak zrobiłam....zagadałam i qrwa szok, odpisal....przezylam szok, malo tego zrobilam z siebie fanke seksu wirtualnego i tez ze mna wspolgral, a to chuj jebany!!!!! Zrozumielibyscie co sie qrwa na tym swiecie dzieje, jak ja mam teraz do niego sie odnosić - noralnie - udawac, ze nic sie nie stalo - pogadac, ze wiem, czy po prostu rzucić chuja!!!!!

Gość aleszokalejaja
prosze pomyśl i odpowiedz mi mądrze, bo mnie przerosla ta kuweta!!!!! Ide do domu, wejde wieczorkiem, prosze was o madre rady - pliskaaaa

Gość oj...nieładnie
Natychmiast bym z nim zerwała.Przecież to jest zdrada.

Gość
Ja bym na tym portalu z nim dłużej pogadala, spróbowala sie z nim umówić na mieście, jeśli sie zgodzi to koniec, ale.. ..jeśli nie to może on traktuje to jak zabawe, może w duchu sie smieje ze te dziewczyny sa takie naiwne, moze sie zgrywa. Także myśle przeczekaj go jeszcze troche, zorientuj sie czy on tak na powaznie?

Gość faceci mają wszystko w dupie
i co że koleś się zgrywa....no to nieźle nudne życie ma skoro jedyną jego rozrywką jest zarywanie lasek w necie... wartościowy człowiek miewa hobby, zainteresowania i nie musi zabijać nudy w ten sposób, zwłaszcza facet który ma dziewczynę

Hm, zgrywa sie z lasek? :P To nie jest dojrzale zachowanie. Poza tym o takiej ewentualnosci powinna wiedziec dziewczyna - bo co, jesli sie wyda? Jezeli zas "Nie mowil, bo dziewczyna by sie nie zgodzila" - nie warto byc z facetem, ktory swiadomie robi cos, czego nie pochwalasz. Nie wierze w takie "zgrywy"...

od razu mam wizję takiego kolesia: siedzi np w pracy i jedyną rzeczą którą robi jest oglądanie fotki-srotki.pl albo jakiś odlotów.... no żal

nudny płytki dupek

Gość BlekiOka
A ja bym zachęciła do spotkania na mieście w fajniej kawiarni... i bym tam poszła i bym jeszcze powiedziała że znakiem rozpoznawczym będzie np. róża czarna...żeby obydwoje je mieli...

Gość aleszokalejaja
pomysly przednie, tyle, ze a) jestesmy z niewielkiej miejscowosci, b) wirtualnie ja mieszkam daleko od niego - i jak to zorganizowac

Gość kobieto zostaw go
:opodaj nick pod jakim pisalas i juz:O i zostaw palanta