Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rer446464

Prawda jest taka że nie ma dobrych chlopaków

Polecane posty

Gość rer446464

dobry wierny uczciwy do ray przyloz to facet ktory nie ma pwoodzenie u kobiet złapie jedna z reguly jest niesmialy a bo brakuje mu pewnosci siebie albo jest brzydki itp..i wie ze na inna nie ma szans nie ma odwagi podrywac innych lasek bo boi sie porazki odrzucenia.Ale jesli tylko bylby na niego popyt poczul by ze jest kims to nie bylby taki wierny i kochany dla tej jedynej

Gość rer446464
lek przed samotnoscia problemy znaiwazywaniem kontaktów z kobietami sprawiaja ze taki facet bardzo sie stara z obawy ze inna go nie zechce.Ale jesli nagle laski by za nim zaczeły sie uganiac wtey stalby sie sklonnym do zdrad babiazem taka prawda.Ci smali dusza towarzystwa pewni siebie zreguly ciesza sie opinia niewiernych sukinsynow bo oni moga sobie na to pozowlic ich osobowoasc przyciaga i jest nanich popyt

Gość prawda ze glupi nick
nie zgodze sie z Toba ;) ja jestem zajebistym facetem chodz mam mase wad ale glownie sa kompletnie wyjatkowe - tak nienormalne ze prozno ich szukac u normalnego faceta np ja... uczepie sie o to ze idziesz do lekarza faceta :) ustosunkuje sie konkretnie do twojego posta: jestem pewny siebie, mam spore powodzenie u kobiet ktore spuszczam na drzewo bo... wiedza ze kogos mam a i tak sie czaja! lol!? poza tym jestem dobry i WIERNY. jednak nie jestem doceniany w zwiazku, jak juz w inny mtemacie pisalem laska robi awantury o pierdoly i nie ma doswiadczenia w innych zwiazkach gdzie jest sie naprawde o co martwic. jestem z nia.... bo ja kocham tylko i wylacznie. PS chce wreszcie odejsc! po tylu latach! ale to jest zalamujace i boje sie ze trafie na jakas kur... ktora nie bedzie warta mnie, bedzie sie piep... z kolega spracy a mi mydlic oczy dobra koniec i tak po co ja to pisze

ja nie podpadam pod Twoj typ ale ja najwidoczniej jestem wyjatkiem w regule. to co piszesz ma duzo sensu.

offerma tez masz duze racje. kobiet tez t osie tyczy. ja bym chcial zeby wyjatek od reguly spotkal sie z inna ktora jest wyjatkiem ;) juz los sie o to postara zeby sie nie udalo xD czasami brzydka zdradza bardziej niz ladna ale w zyciu nie ma regul los jest na tyle zlosliwy ze cos spier.... PS korzystajac z okazji :D chcialem podziekowac losowi ze fajnemu facetowi rzuca pod nogi takie klody;) a i za to ze dzieki niemu czuje sie nieszczesliwy!:) naprawde drogi losie ;) nie wiem jak mam dziekowac xD pies cie jeb... :P pozdrawiam Was i mimo wszystko zycie Wam szczescia w zyciu bo ono sie liczy i kasy bo je ulatwia...czasem:)

Gość apapapap
upupupupupup

Gość wiekszych pierdol nie czytalam
autorko, wszyscy zdrowi?