Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bąbelek 25

ŚMIERDZI MI POCHWA ?

Polecane posty

Gość ves
Może zamiast mydła zacznij używać specjalnych żelów do higieny intymnej. Nieprawidłowa higiena może też być przyczyną nieładnego zapachu :PP

Gość pimpus222
Co ty pleciesz, żadna szanująca się kobieta nie pozwoliła by wylizać sobie nieświeżej kuciapy, myła by i myła dopóki by słodko nie pachniała. Masz problem z zapachem to idź do lekarza!

Gość pimpus222
monika posłuchaj co ci pisze "ves" są specjalne kosmetyki do higieny intymnej.

Gość ggggwwwweeeiiittt
Idz do lekarza niech wypisze Ci leki. Antybiotyk - metranidazol w tabletkach.

Gość ggggwwwweeeiiittt
oj, M E T R O N I D A Z O L

No bo pizne!probujecie mnie skosic z forum ale ja tu zawsze bede grasowac:)))))))))))))))))))))))))))))zaden huj mnie sie z tad nie pozbedzie!!!!!!!!!!!!czy to jasne zboczuchy?

Gość ggggwwwweeeiiittt
monika te leki które wymienilem naprawde ci pomogą, nie złość się chwila wstydu u lekarza a zobaczysz ze twoje życie intymne będzie naprawdę lepsze;)

Gość pimpus222
Nikt cie tu kosic nie chce to są dobre rady! No chyba że miałaś na mysłi kopcić to co innego wtedy. Ps Monika_32 jakby co to wezmę swoją pastę;)

Gość charls Bronson
A ty monika 32 lecz się na głowę bo na pipę już za późno hahahaha;)

Gość Rambolka
monika_32 Weż zaaplikuj se tam słuchawkę od prysznicu i puść maksymalnie cieplą wodę, kilka takich zabiegów i będzie po problemie

Gość Master_3city
ta idiotka monika ze śmierdząca pipą jakaś dygnięta na umyślę:) hahaha

Gość weterynarzcip
Masz na 100% grzybice pochwy. To sie zdarza prawie wszystkim kobietom w ich zyciu. Masc o nazwie Mykofungin powionna skutecznie usunac twoj problem, ale lepiej idz do znachora. To zaden wstyd, on ma z tym na codzien po kilka razy do czynienia. Do tych wszystkich prostakow!! - Tepota ludzka jest bezgraniczna a wy jestescie w tej kwestii na szczycie. Coz za prymityw!! O zgrozo! Lepiej juz kiedy cipka smierdzi anizeli miec gowno pod czacha.

Gość charls Bronson
ale co zrobić jeśli i na przykład taka monika_32 ma jedno i drugie ?? Nawet znachor jej nie pomorze??

Gość weterynarzcip
wtedy jest już po człowieku, grzyb w cipie , gów*o w czaszce równa się kaplica

Gość weterynarzcip
Zjadłbym śledzia damskiego ale nie lubię

Gość bobofrut
ja wąchałem swoją sperme i nie śmierdzi to zależy czym się odżywiacie jak będziecie pili więcej np herbaty to wasza sperma straci smak

Ja tez tak mam.. i to od jakiegos czasu myslalam ze przejdzie ale zawsze smierdzi jakby sie cos rozkladalo. chyba mam tak od pierwszego sexu ale niewiem. uzywam wkladek hig. i potem maja takie zolte plamy. Boje sie isc do gina, nigdy niebylam mam 17 lat i nieregularny okres. W czasie okresu nie smierdzi. Prosze pomozcie!! ;((

ludzie ale z was kretyni !!! słuchaj napiszę Ci tak ,moja przyjaciółka miała swego czasu ten sam problem i na pewno nie spowodowany brakiem higiena ,też wstydziła się iść z tym do lekarza choć w końcu się odważyła okazało się ,że nie ją pierwszą dotknęła ta bakteria dostała leki w tym saszetki do irygacji tantum rosa i juz po pierwszym razie była duża poprawa

sprobuj zaaplikowac sobie cytryne-zakwasi pochwe a przy okzaji bedzie ladnie pachniec...ja zakwaszam po seksie bo sperma ma odczyn zasadowy i jak kisnie to nieladnie pachnie..wiec cytrynka w ruch i jest ok

to sprobuje tej cytrynki ale minelo 4 mies od ostatniego sexu.. a ten tantum rosa mozna w aptece normalnie kupic?

Gość halonza
CZYM?! :o was chyba popierdzielilo.. cytryna... :o jak wy sie myjecie ze wam smierdzi?! chyb a tylko z wierzchu? trzeba odkrecic od prszynica sluchawke i zalac szczelnie cipke woda, i tak pare razy. to jest dobry sposob na pozbycie sie spermy.. bo jak sie ma jakas infekcje to wiadomo - lekarz tylko pomoze(leki)

Gość halonza
bojesie- jak masz zolte plamy to na 100% masz infekcje.

no dobrze. w gazetce tez mowia ze cytryna dzala dezinfekcjujaco czy cos ale niewiem czy ja sie je czy co innego.

Gość jolojoloj
bzyk bzyk bzyk