Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LolaB.

opalanie za darmo w krakowie!

Polecane posty

Gość LolaB.

Ktoś pisał o promocji w Dorin Dorin w Krakowie ... Też bylam i polecam. cena za jeden zabieg w pakicie bardzo niska no i to opalanie po zabiegu! Super! mam jeszcze do wykorzystania 4 sesje opalania gratis! A dzisiaj jestem jak mulatka:) Jeszcze jedno - za pakiet nie płaci się od razu tylko przy zabiegu.

Gość Lilka72
Gdzie ten salon?

Gość LolaB.
Niedaleko Sławkowskiej , blisko Rynku na ul. św. Marka. Wejdź sobie na stronę www.doris-dorin.com i poczytaj. ja w każdym razie polecam - zaoszczędziłam masę kasy i wyglądam extra!

Gość Lilka72
Dzięki . A co konkretnie robiłaś? Ja mam trochę wyprysków i generalnie problemy z cerą wiec myślałam o mikrodermabrazji , ale zobaczę co tam jeszcze mają. To opalanie nie plami? Nie masz zacieków?

Gość LolaB.
Ja zdecydowałam się na mezoterapię i jestem bardzo zadowolona bo mają super koktaile. Cera jest pięknie nawilżona. Opalanie nie plami i jest naprawdę REWELACYJNE!!!!!!! Nie ma zacieków , opalenizna jest ładna i świeża jakbym wróciła z wakacji. Fajnie teraz wyglądam na tle śniegu:)) Normalnie to kosztuje stówę więc duża oszczędność bo masz zagwarantowane pięć sesji za darmo.

Gość Lilka72
Dzięki! Na pewno skorzystam skoro tak zachwalasz bo na walentynki chcę się trochę opalić :) właśnie weszłam na ich stronę . Dzięki jeszcze raz.

Gość bele de jour
omg nie ma to jak gadac sama ze soba:o

Gość Agrafka2009
Postanowiam się przylączyć. Korzystalam z opalania natryskowego, ale byo to raczej beznadziejne doświadczenie bo skóra zrobia się żóta. Piszesz , ze wyglądasz jak mulatka - czy to możliwe po pierwszym razie? Co do zabiegów w promocji - jakie ceny dla was dziewczyny to sa " ceny niskie" ? Trudno się poapać w promocjach.