Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokQ

Fryzjer stylista - na marzec Warszawa

Polecane posty

Gość lokQ

Gdzie w Warszawie na pielęgnację włosów i niebanalne cięcie? Chodzi mi raczej o dobrego stylistę, który doprowadzi moje włosy przed ślubem do ładu - da jakiś program odbudowy włosa, nie wiem, mam tragiczne siano na głowie..

Gość orchidea_78
Tel (22) 622-00-34. Instytut Kerastase - ul.Marszałkowska 32 Poproś o wizytę u p.Aldony, nie wiem co zamierzasz zrobić, ale salon jest godny polecenia. Czesałam się na ślub znajomej, robiłam odżywianie włosów RYtuałem Keastase. Włosy nabrały nowego wygladu po zabiegu, zreszta styliska na pewno wszystko Ci dokladnie wyjasni. Jeśli masz wysuszone włosy, to Rytual na pewno je wygładzi, rozświetli, odżywi i nawilży.

Gość kasiamruczek
a ile kosztuje wizyta w La Belle? chodzi mi o taki rytual i ew. strzyżenie włosow? MAM wlosy do ramion chcialabym zeby w koncu ktos mi zrobil fajnego boba, bo zazwyczaj trafialam na totalnych partaczy ;/

Gość żorżina
Instytuty Kerastase nie należą do najtańszych wiec nastaw się na większy wydatek ale WARTO.

Gość koronka70
No niestety tak jest, ale za dobrego fryzjera trzeba płacić..A faktycznie Instytuty Kerastase należą do tej górnej półki fryzjerskiej więc i ceny nie są przeciętne, za to jakość oferowanych usług naprawdę godna polecenia. Prawdę mówiąz nie potrafię iść do innego salonu i oddać się spokojnie w ręce fryzjerki a w Instytucie owszem, mam zaufanie i wiem, że moje włosy nie ucierpią. Myślę, że na fryzurę ślubną warto wydać więcej żeby efekt był zadowalający. Cena zabiegu pielęgnacyjnego Kerastase oscyluje w graniach 90-150 zł, zalezy jaki Rytuał..