Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfeef

Czego pragną kobiety?

Polecane posty

ja spasowałam robie szaliczek na drutach i od czasu do czasu umawiam się z takim jednym by się upewnić ze to jednak nie on :O:D pozdr:P

Gość szczekająca suczka
czyli gdybym nazwała się aniołem zasługiwałabym na więcej?żałosne myślenie:O :classic_cool: sami to prawie tak jak ja też od czasu do czasu umawiam się z jakimś dla sprawdzenia,czy aby na pewno mi nie pasuje:D;)

Gość meetmehalfway
żeby trzymać klasę i żeby koleżanki nam zazdrościły poziomu życia, osiągnięć, samospełnienia. Nie chcemy być poniżone, skrzywdzone. Ale to wszystko i tak zależy od własnej ambicji i samooceny

od razu mi lepiej ze ktoś ma tak jak ja:P pa

Gość szczekająca suczka
moja ambicja mi mówi,że nie warto zadawalać się ochłapami:classic_cool: więc nie ma co lecieć na to co dają,tylko czekać na to co sama będe chciała wziąć:classic_cool:

Gość pomarańczowe podszywe
Jakie znów żałone, która normalna kobieta nawet w żartach będzie nazywała się suką, może nadobna kurewka , albo pizdozaur się nazwiesz :classic_cool:

Gość wpiździeć
Witam

Gość szczekająca suczka
nie powiedziałam,że jestem normalna:classic_cool: to po pierwsze więc potrzeby posiadania normalnego nicka nie widze:classic_cool: jak komuś nie pasuje to jego sprawa poza tym to jest net-w dowodzie sobie tego nie wpisałam więc daruj sobie osądy