Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniak

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość soniak

Witam mam pytanie do kobiet prosze o powazne odpowiedzi. 1. jaK przekonac dziewczyne do orgazmu w jej ustach? 2. moze znacie sposoby jak "podpuscic" ja do trójkątów KKM lub MMK

Gość oj baby baby
Spadaj szowistyczny baranie

Gość hjskdhhfjkds
jesli ja naprawde kochasz to nie bedziesz jej do niczego amuszal ani podpuszczal

Gość bele de jour
idiota:o

Gość Sąsiadeczka
Toż to smarkaty pryszcz.

Gość soniak
to jak inaczej urozmaicic nasz sex?

Gość
znam jeden skuteczny - zaproponuj, porozmawiaj ... zaakceptuj odmowe bądz wymień na głupszą :D

Gość zenon zna laski
kolego... po pierwsze-trzeba sie myc po drugie- ona tez sie musi myc

1. po prostu jak już jej wsadzisz i bedziesz dochodził to chwyc ją mocno i powiedz "kochanie teraz bedziesz łykać", jak usłyszysz znaczące "yhmyyyhye!!!" i zacznie się wyrywać to znaczy że się jej pomysł podoba i aż skacze z radości 2.podpuść ją do trójkąta KKK- Katechizm Kościoła Katolickiego wsadź jej w tyłek, a w cipsko wsadź małego- to na początek, potem możesz namawiać ją do konfiguracji- romby, równoległoboki, a na końcu trapez

Gość soniak
nie da sie porozmawiac bo strzela fochy. przez 4 lata sex wyglada tak samo :(

Gość
prosze powiedz ze ta instrukcja to zart ?? :P hehehehheeh

Gość
bo on to zrobi :P

Gość soniak
jest tu ktos

o zal :O dupek z ciebie jak nic :O zal mi twojej dziewczyny nie wyzyty czlowieczku :O

oszzzzz wiesz co....weź znajomego i niech on się rozłoży u was na kanapie...w sumie każde miejsce wchodzi w grę. Na przeciwko niego połóż skórkę od banana. Przodem puść "swoją ukochaną", ona się potknie i weźmie do buzi twojemu znajomemu a ty ją dawaj od tyłu...tylko się pospiesz bo jeszcze zdąży wstać zanim zapakujesz. A na serio? Dżizys, że takich matka Ziemia nosi...

jesteś niedojrzały psychicznie jeśli nurtują Cie takie pytania...współczuje lasce

sam powiedz kumplowi żeby ci skończył w ustach a dowiesz się czemu twoja laska nie chce:/ ale z ciebie burak

Gość trenbolon
moja dziewczyna ma zajebista koleznake...kiedys poweidziala mojaj dupie ze jej sie podobam i chcialby sie ze mna przespac...ona powiedziala ze najwyzej mozemy pobzykac sie w trojkacie:-) i tak jakos wyszlo...teraz planuje zaprosic kolege do Nas i pojechac ja ostro na dwa baty...

trenbolon..no i twojej jak to nazwałes dupie to pasuje. Sama myśle nad threesome:) a do Pana od tego postu to radze się zastanowić..

Gość dielli
Ja Ci odpowiem na pierwsze pytanie Poproś kolegę, niech Ci to zrobi, i jak zasmakujesz to będziesz już wiedział...jak ją przekonać

Gość trenbolon
ano pasuje:-) wogole w lozku pozwalamy sobie na bardzo duzo...oprocz siusuania (bo to tez jest u Nas standard) ostatnio posunelismy sie dalej...gdy bylem jej niewolnikiem kazala mi wylizac sobie brudna dupcie...uzyc mojego jezyka jako papier toaletowy...i powiem ze bylo super:-)

Gość werergergr
:O

Gość dr. Martyna Krugens
Najlepszy sposób to upić kobietę. Ja sama się upijam do urwanego filmu by nie wiedzieć co ze mną robią . . .

Gość soniak
Temat już nieaktualny. Dogadałem się z kolegą i on się zgodził bym mu się spuścił do ust :)

Gość dr. Martyna Krugens
A lubię anal z k00tasem ok. 20 cm! Anus mój, aż może zakrwawić bez ostrego tarcia taka jestem hardkorowa i nie smaruję się niczym innym, niż smalec z wytopu mojej babci ze świniaka tłustego. Parsiuk karmiony śrutą i skorynami po kartoflach.