Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria24***

dziewczyny pomóżcie w zakupie Leginsów ala latex

Polecane posty

Gość daria24***

od dłuższego czasu poszukuje takich leginsów jednak znalazłam w new yorker ale tam cena jest kosmiczna 60 zł i zaczęłam szukać na allegro ale boje się ze nie będą to takie o jakie mi chodzi a mianowicie nie chce żeby były z takiego sztywnego materiału coś w rodzaju skóry tylko materiałowe będę wdzięczna za pomoc gdzie takie kupić i nie drogo

Gość daria24***
no jak dla mnie to 60 zł za takie coś to dużo wszystko zależy od tego ile kto zarabia hmm a co byś założyła do tuniki np

Gość kup sobie takie jak ewa
choć najlepsze byłyby skórzane http://kuba.plejada.pl/10069,21,tomasz_kot__ewa_farna,fotogaleria_duze.html

Gość kup sobie takie jak ewa
skopiuj linka do przegladarki i usun spacje po 9 przed przecinkiem

Pójdz so bershki lub stradiego i kup sobie wet looki na wyprzedazy za 30 - 40 zl. Owszem mozesz isc na targ i kupic je za 25 zl, ale nogawki beda zbyt szerokie, po dwoch wyjsciach na szwach zrobia sie dziurki a polysk zacznie schodzic. Naprawde w tym wypadku lepiej dac te 60 zl i pochodzic w nich rok niz zaplacic 30 zl i nacieszyc sie nimi miesiac.

Gość daria24***
wet look to co to za inny rodzaj leginsów znalazłam na allegro ale dlaczego one tak się nazywają może mi to ktoś wyjaśnić

Gość zuzanna24****
a czy leginsy są jeszcze modne czy już nie niby chodzą po ulicach ja tez zastanawiam się nad zakupem ale sama nie wiem nie mogę się zdecydować

Gość ja bym chciala z materiału
skóropodobnego, gdzie takie dostane?