Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sayonara24

Jak się określa takich facetów?

Polecane posty

Gość sayonara24

Jak się mówi na facetów, którzy mają dużo mięśni, a małe ptaszki? Przykład: http://tnij.org/fs2o

haha lunka dobre az sobie zapisze ku pamięci:) tacy goście to nie tylko fiutka maja małego,ja sie trzymam z daleka od takich, można o siebie dbać ale bez przesady i oni nazywają się NARCYZI

ja wole cos ala jezdzacy na desce :D nie chwili sie chujowymi musklami a jednak ma cos w glowie :) cudo

moj facet jest taki, miesni nie widac prawie w ogole, ale sily ma duzo. boski :)

wiem :) znam go ponad pol zycia, cudownie mi z nim :) co tam zabajona? jak ci leci?

Gość trenbolon
powiem Wam ze kutas od koksow nie maleje...a czy staje?/ zalezy jakie koksy sie bierze i oczywiscie odblok jest najwazniejszy...wiem to bo sam bralem, mam super sylwetke i duzego kutasa..wiec nie narzekam...a zkoksow to polecam Testosteron Proionate...zajebisty na rzezbe i na potencje:-)

a spoko spoko :P jakiegos dupka wkurwiam swoja obeznoscia :P ma pecha:P

Zacznijmy od tego, że wchodząc w ten link da się zauważyć napompowane, gumowe ciało jakiegoś przygłupa. Jak takich określić? Słownik Polszczyzny do roku 2009 nie określa takich osobników. Poczekamy na wydanie 2010 i zobaczymy.