Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalola...

Jak przestać Kochać ? ? ?

Polecane posty

Gość lalola...

Mineły 4 miesiace od rozstania,bylismy 4 lata ze soba, on zerwał powiedział ze juz nie kocha, nie pasujemy do siebie, od 3 ma nowa dziewczyne, kilkakrotnie powtrorzył mi ze nic do mnie nie czuje we wczesniejszych rozmowach, dzis sie odezwał , wyjezdza do Londynu i mial moja karte bankomatowa a swojej nie mowgl znalesc, zadzwonił spytac czy ja jej nie mam, porozmawialismy chwile i to wszystko, zyczylam mu udanego wyjazdu. do tej pory juz było ok, ale znow dzis płacze... znow wrocilo, tesknota, chec poorozmawiania bliskosci... mineło juz tyle czasu a ja kocam go tak samo... jak przez to przejc , jak przestać kochac?

Gość Niemy Głos
to jak cie potraktował jest wystarczajacym powodem by przestac kochac, kiedy znajdzie sie na twojej drodze ktos wartosciowszy bedziesz sie z tego smiała

Gość taka jednaaaaaa.
mnie dwa dni temu rzucl chłopak tez po 4 latach... wiem co czujesz - ja chodze jak pijana i rycze ciagle :/

Gość lalola...
ja juz w sumie czuje sie coraz lepiej, fakt ciagle o ni mysle i kocham no ale jak tylko sie odzwie badz ktos cos o nim powie to placze badz mam doła i czuje sie wtedy przez kilka dni okropnie, nadal nic nie porafi wypełnic pustki ktora zostawił za soba... :(