Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcomamzrobicpomocy

Zakręcona sytuacja damsko-męska

Polecane posty

Gość niewiemcomamzrobicpomocy

Być może temat jest trochę przesadzony, ale to dla mnie naprawdę trudny problem, bardzo proszę o radę. Do tej pory bardzo zależało mi na pewnym chłopaku. Znamy się od dawna, ostatnio byliśmy kilka razy na niezobowiązującym spotkaniu. W skrócie - iskrzy. Jednak poznałam chłopaka, który podoba mi się dużo bardziej. Znam go z widzenia dość długo, ale dopiero od tygodnia wiem o nim coś więcej, spędziliśmy razem trochę czasu. I wiem, że podoba mi się bardziej oraz że ja podobam się mu. Zupełnie przestałam interesować się tamtym, ale czuję, że to nie w porządku, bo wykazywałam hm.. "chęć współpracy", a teraz tak po prostu mam ochotę zerwać kontakt. I nie wiem, co powinnam zrobić. Wydaje mi się, że bardziej szczęśliwa będę z tym drugim, ale znam go tak słabo, że nie mogę tego powiedzieć na sto procent. I nie chcę urazić tego pierwszego. Help! Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość zosieńka_1111
Nie rób temu pierwszemu nadzieji, póki jeszcze się za mocno nie zaangażował. A Ty ciesz się szczęściem póki możesz z tym drugim.

Gość zosieńka_1111
nadziei*