Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notka

Czy engokrynolog może odesłać do ginekologa?

Polecane posty

Gość notka

Mam takie pytanie, czy jeśli zdecyduje się na wizytę u endokrynologa może mnie on odesłać do ginekologa? Tego drugiego unikam jak ognia, wiec pewnie i tak bym mnie poszła, ale na endokrynologa bym się zdecydowała. Ps. Znacie jakiegoś dobrego endokrynologa w szczecinie (najlepiej nfz, ale prywatny też może być)

Gość EEEmmmIIIlllKKKaaa
tak moze, jeżeli przyczyną twoich dolegliwości sa problemy ginekologiczne, to endokrynolog ci nie pomoże

Gość notka
dzieki emilka. w tym jest problem ze nie zabardzo wiem jakie jest podłoże moicg problemów, a z tego co czytałam moze byc to w kompetencjach jednego i drugiego lekarza.

a dlaczego unikasz ginekologa? przeciez i tak prędzej czy później trzeba do niego pojść. jesli są jakieś kłopoty i jesli endokrynolog stwierdzi że to w zakresie ginekologicznym to chyba lepiej pojsc niz ryzykowac zdrowie?...

W tym rzecz, ze właśnie z powodów engokrynologicznych? albo dermatologicznych tego do konca nie wiem. nie mam najmniejszej chceci na odwiedzanie ginekologa, to nei jest tak, ze jestem nastolatką która sie wstydzi. jestem zdecydowanie dorosł ą kobieta tyle ze z problememi i kompleksami , moze jak schudne ze 25 kg to pojde nawet do gin. ale na chwile obecną chciałabym móc zrobić soś z problemami ktore powodują ze nawet na plaze latem nie mam chceci wychodzic, na basen tym bardziej.