Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deridre

dziewczyny czy wasi faceci mają dużą wiedzę ogólną?

Polecane posty

Nie wiem natomiast którą z rzędu planetą jest wenus i jaka jest przypuszczalna masa księżyca, ufam że jak już będę wiedział takie rzeczy to każda kobieta będzie mi uległą i będą zafascynowane moją wiedzą z astronomii :classic_cool:

Gość deridre
no cóż spodziewałam się takich wypowiedzi:P co do tego, że nie ogląda wiadomości czy nic nie czyta to chodziło mi o to że po prostu nie wie co się dzieje na świecie i nie mówię tylko o polityce, chociaż on to nawet jak go zapytałam czy ma poglądy lewicowe czy prawicowe to nie wiedział co powiedzieć, bo jak przyznał dokładnie nie wie czym się one od siebie różnią czym się charakteryzują :o ale tez oprócz polityki chodzi o inne wydarzenia ze świata o których on nie wie, bo po prostu nic nie czyta ani nie ogląda. Studia ma, ale zaoczne i nie na jakiejś prestiżowej uczelni więc podejrzewam, że pewnie nie wymagali tam dużo. A co do jego braku wiedzy, to mi nie chodzi o takie rzeczy z jakimi mi tu wyjeżdzacie, tylko o podstawy typu nie wiedział kto to jest Charlie Chaplin, ja rozumiem, że można się nie interesować filmami ale żeby nawet nie kojarzyć kogoś takiego. Z geografii też się nie orientuje, nie wie gdzie co leży, nie zna stolic, rzek i nie mówię tu o jakichś trudnych przykładach, tylko o takie normalne większe, bogatsze państwa. Kiedyś tez wyszedł jakoś temat malarstwa, to też poza Da Vincim i Picassem nie znał żadnych malarzy i ja wiem, ze nie każdy musi się znać na malarstwie, ale wydaje mi si, że nawet jak ktoś się nie zna to przynajmniej potrafi wymienić trochę nazwisk.Kiedyś też rozwiązywaliśmy razem krzyżówkę w tele tygodniu, a tam to naprawdę te krzyżówki do trudnych nie należą, no i on to nawet połowy sam nie rozwiązał i sama rozwiązałam, i widziałam ze mu trochę głupio jest z tego powodu i już następnej krzyżówki nie chciał rozwiązywać:P Tak samo zresztą z programem "1 z dziesięciu" czasami oglądamy i ja wiem odpowiedzi na o wiele więcej pytań niż on, bo on to na naprawde mało pytań by odpowiedział. On lubi bardzo samochody i piłkę nożną i w tych 2 dziedzinach jest dobrze obcykany, no ale właśnie o to chodzi że tylko w tych. Zresztą on sam przyznał, że tylko te 2 rzeczy lubi i więcej rzeczami się po prostu nie interesuję, tylko że to mało jest i po prostu nie rozumiem tego

Gość speczjalist
aha a co do tego cellulitu ;) to cellulit i cellulitis to nie jest to samo...cellulitis choroba tkanki pod skórą właściwą, wywoływana przez infekcję bakteryjną a cellulit to ta "skorka pomaranczowa" czyli nierownosci na udach, posladkach...

Gość droga autorko
no to mi pojechałes teraz:D juz sie zapadam pod ziemie i oblewam rumiencem jednoczesnie;)

A jak pięknie wyglądają kobietki oblane rumieńcem, te krasne lica ten wzrok niepewny :classic_cool:

Gość droga autorko
znacznie wole oblewac sie rumiencem w innych okolicznosciach. no ale cóż poradze teraz. wtopa i tyle:P

Gość LIPEKKK
NIE ZMIENISZ GO

Co jak co, ale kobiety to już bardzo dokładnie znajdą wszelkie niedoskonałości swego ciała. Znajdą, zbadają, opiszą, nagłością i będą się masowo zamartwiały oraz kremy kupowały. :P ;)

Ja niestety wiem co to jest celulit w reklamie w TV widziałem :classic_cool: jakoś mnie to nie razi.

"family man Ja wiem również że pierwsze miały podłoże germanowe , a wcześniej jako pierwsze elementy półprzewodnikowe były stosowane diody ostrzowe które nie były w sumie prawdziwym półprzewodnikiem " Napisz lepiej czemu diody germanowe zostały zastąpione diodami krzemowymi-tore przynajmniej pod 1 istotnym względęm są gorsze od germanowych:P.

A już nie pamiętam, ale wiem że german całkowicie nie został wyparty bo były też tranzystory mieszane w.cz. na studiach nawet mieliśmy Fizykę ciała stałego i model pasmowe. Pewnie chodzi o jakieś zjawisko przebicia złącza czy coś ;)

Gość dr. Martyna Krugens
zależy czy chcesz się z nim żenić czy tylko szukasz w nim r00chacza albo bankomatu .. . dzieci mieć z nim nie planujesz z tego co widzę . . . to po co z nim jesteś jak nie chcesz go na męża czy ojca dziecka . . .

Albo dla tego że SIo2 jest dobrym izolatorem i monokryształy krzemu się łatwiej wywtwarza metodą wyciągania z roztworu którą wymyślił polski wynalazca Czochralski :)

Gość szukaj mądrego faceta