Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deridre

dziewczyny czy wasi faceci mają dużą wiedzę ogólną?

Polecane posty

Gość wpiździec
a drakar pisze się drakkar

Gość Mówią na mnie MR.
No dokładnie. Niech autorka poda o jakie tematy dokładnie chodzi. Przykłady, przykłady ! Czy nie wie np co to jest: "Język niskiego poziomu", "przełącznik warstwy 3", "zworka" ---> przeciez to takie proste, prawda?

Gość TH is IT
Mam 27 lat i 9 miesięcy i nigdy nie miałem dziewczyny oraz wiedzy ogólnej

zresztą ja się nie znam a wiadomości są przewaznie nudne. ile razy można oglądać tuska, pawlaka, kłopotka, szmajdzińskiego, kalisza, kaczyńskiego... a to zwykle zajmuje 1/3 czasu. resztąto zima albo wypadki i reszta to tematy codzienno rozrywkoe

Gość 22 strona świata
Czytać przed snem Politykę ? To już lepiej Baśnie Braci Grimm.

przecież napisała o co jej chodzi Facet nie czyta to co mu nie pasuje i nie ogląda wiadomości w tv!

Gość Mówią na mnie MR.
chyba ze ten temat założyła córka prezydenta ;D

BNB a ja lubię wiadomości od razu mi ciśnienie podskakuje,trochę się pośmieje a potem myślę ''o Boże w jakim ja durnym kraju żyje''

Gość moj ma duza wiedze
"a wiadomości są przewaznie nudne. ile razy można oglądać tuska, pawlaka, kłopotka, szmajdzińskiego, kalisza, kaczyńskiego... a to zwykle zajmuje 1/3 czasu. resztąto zima albo wypadki i reszta to tematy codzienno rozrywkoe " ---- Czasem można pooglądać Palikota ;)

Gość droga autorko
dobrze jest móc pogadac z partnerem o wszystkim. wiadomosci mogą go nudzić, ale moze ma inne zainteresowania i je rozwija? moze nie ma czasu na reszte? czy w ogole nie ma zadnych zainteresowan?

Gość Zaskoczę was
Mój różowy lachon bez zaglądania do encyklopedi wiedział co to takiego TOKAMAK. Na pytanie skąd to wie odpowiedział : Chodziłam do szkoły :D

Gość wpiździec
Widzę że sami to osoba do rzeczy, ciekawe jaki ma kolor włosów :classic_cool:

Gość TH is IT
Ja jak będę miał dziewczynę to będę miał jako taką wiedzę ogólną. Myślę że trzeba temu facetowi powiedzieć że albo posiądzie choć 20% wiedzy ogolnej albo dowidzenia

Gość a moj nie oglada wiadomosci
tylko regionalne, a poza tym lubi Discovery, Discovery Science, albo Biznes TV bo interesuje się giełdą a tam są notowania podawane. Czy to wystarczająco, żeby powiedzieć, ze ma "wiedzę ogolna" ? bo nie wiem, czy z nim dalej byc, moze powinien do tego czytywac Polityke ?

Gość LIPEKKK
JA wiem ze np obrót wenus wokół swojej osi wynosi 243 dni a jej jasnosc osiaga -4.8 mag i co mi po tym skoro nie mam dziewczyny i miał nie bede

hehe brunetka ale nie odróżniam marki samochodów nawet BMW !

Gość wpiździec
Ja nie wiedziałem co to TOKAMAK czy mam już skakać z okna?

to ja wpiździec, i chciałbym nadmienić że na samochodach znam się słabo choć dziś np. dowiedziałem się że porsche 944 miało silnik rzędowy 4 cylindry w lepszej wersji wyposażony był w turbo :classic_cool:

Gość Zaskoczę was
Skacz na główkę.

ee tam Famili man mnie nie pobijesz !wchodzę do samochodu (jest 18godz wiec ciemno) i mówię,ale fajny samochód dach otwierany extra jaka to marka? on patrzy na mnie jak na kosmitę i mówi BMW :D

Dobra już rozpędzam sandały, mieszkam na parterze więc będę tutaj za jakieś 10 min :classic_cool:

Sami trzeba było powiedzieć że w takim chlewie i takiego starocia to Ty nie rozpoznasz , bo znasz się tylko na rocznych modelach :classic_cool:

Gość wyprowadzcie sie
a ja jestem kobieta i wiem, do czego sie moga przydac fotoniczne kryształy , przedzielone próżnią, a wy ?

nic nie powiedziałam postanowiłam podszkolić się w temacie ,człowiek całe życie powinien się uczyć pozdr

Nie wiem czym są fotoniczne kryształy, ale wiem że powstał 100GHZ tranzystor odkrycie ostatnich miesięcy.

Gość wyprowadzcie sie
z grafenu, tez wiem

Gość i co było dalej
? Sami mówi: Masz BMW ? W takim razie zgadzam się na seks :)

Ja wiem również że pierwsze miały podłoże germanowe , a wcześniej jako pierwsze elementy półprzewodnikowe były stosowane diody ostrzowe które nie były w sumie prawdziwym półprzewodnikiem :classic_cool: