Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twórcza Dziewoja

Kolejny tekst piosenki !!!

Polecane posty

Gość Twórcza Dziewoja

1. Prezydent na laptopie. Papież na fotelu. Niby nie ma nikogo. Ale jest nas wielu. Milczące spojrzenia. Bardzo ślepe słowa. Jeszcze tylko trochę. I masakra gotowa. Ref. Zwłoki premiera leżą na poduszce !!/x3 Zwłoki premiera, na poduszce... 2. Obrady rozpoczęte. Obrady zakończone. Stuk-puk, toast kieliszkiem. I miny zdziwaczone. Dziwne rozmowy, o Dalaj Lamie. Dziwne pytania i odpowiedzi na nie. Ref...... 3. Z wysokiego krzesła. Zwisają nóg trzy pary. Prezydent, papież, premier. Każdy najebany. Siedzą przy stole. Wielkim jak Rosja. I na trzech palą małego papierosa. Ref....... Wymyśliłam ten tekst po 3 osobowej imprezie. Ja, chłopak, kumpel. Ja bylam papiez chlopak-prezydent kumpel-premier xD:)

Gość Twórcza Dziewoja
oni ściągają winampa i tam była narysowana taka czarna lama i tu mój tekst: JA:eeeej... tam jest lama ! lama był zamachowcem! ktos: co? jaki lama? jA: noo.. dalaj lama !! i tak daleJ :D

Gość Twórcza Dziewoja
hmm;) to taki punk-rock jakby co

Gość Twórcza Dziewoja
no ocencie tekst ! do cholery :P

Gość kevlarowa głowa
zajebysta, zwłaszcza trzecia zwrotka :D

Gość Twórcza Dziewoja
Ach dziękuje:D moja twórczość się dowartościowała... jak nagramy to na 100% wrzucę i sobie posłuchacie;) mamy już melodie itd i naprawde fajnie wyszło :D haha coś jeszcze?;)

No Tuleja, żeś się wyżarł.. czy myślałeś o niejakiej pani K gdy to tworzyłeś? :) taka piosenka dająca do myślenia;) a moje? ja raczej chcę tworzyć takie niby o czymś ale jednak o niczym.. takie "3 akordy, darcie mordy" :D

Kolejna:) 1. Bierzesz książkę do ręki, i podziwiasz jej wdzięki. Czarny druk, białe kartki. Masz za małe marynarki. Chciałeś być biznesmenem. Chciałeś szastać ósmym zerem. Lecz marzenia legły w gruzach. Raz na igłach, raz na różach JESTEŚ... Ref. Mówisz/x3 Myślisz/x2 Marzysz/x3 Mówisz/x2 To co myślisz i to co mówisz, robisz, robisz, cały czas... 2.Ciągle grasz w euro biznes. I przy jogurcie oglądasz fitness. W każdym calu chcesz być idealny. A w dłoni trzymasz paragon fiskalny. Jest tam cena za terapie. Chodzisz tam, gdy deprecha łapie. Kiedy parcia na szkło się nie ma. Trzęsie się pod nogami ziemia TOBIE... Ref...:D

Gość no dobra no
zajebiste!!! a teraz spierdalaj spać