Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc to najwieksza trwoga

Ludzie samotni po 30- przegrali w zyciu

Polecane posty

Gość samotnosc to najwieksza trwoga

smutne to ale prawdziwe....

Gość ty tak od razu
od razu przegrali

Gość tak i powinni
skoczyć....

Nikt nigdy tak całkiem nie jest samotny i jeśli tego nie potrafisz dostrzec, jeśli nie potrafisz czerpać z możliwości jakie życie daje a jedynie znajdujesz pocieszenie w symbiozie z innym człowiekiem to współczuję podejścia, zwłaszcza że nie bierze się ono z znikąd ale chyba bezradności i strachu przed byciem sobie samemu panem i wyznacznikiem drogi jaką się podąża. I nie szafuj słowem prawdziwe bo nie masz kwalifikacji i dostatecznego pojęcia z wielu dziedzin bycia człowiekiem aby być jakimkolwiek drogowskazem :/

Samotna kobieta po 30 to może i ''przegrała życie'' mówiąc kafeteryjnym językiem, ale mężczyzna w wieku 30 i 30 z małym hakiem ma jeszcze duże szanse na bycie z kimś.

Gość fer45fgtrft
jezeli nikt mu nie bedzie niszczył zycia , to kto wie ?

16:16 [zgłoś do usunięcia] mp-30 Samotna kobieta po 30 to może i ''przegrała życie'' mówiąc kafeteryjnym językiem, ale mężczyzna w wieku 30 i 30 z małym hakiem ma jeszcze duże szanse na bycie z kimś. majaczysz

Jak będą tak raz w tygodniu skakać na piwo to brzuch im duży urośnie, a wtedy nie dosyć że samotni to jeszcze grubi będą ;)

Gdzie tam przegrali. Dopiero mają szansę zakochać się na zabój i wygrać :) W każdym razie ja nie uważam się za starego kawalera ;)

Sami - Żeby nie było, to ja o sobie tez mówiłam :D nie tylko o innych samotnych 30 +

bzdury nie przegrałaś bo nie siedzisz w więzieniu,jesteś zdrowa,masz pracę mieszkanie !zapamietaj to :P

Gość VaporX83 duch
gówno wiesz mellygion-tak naprawdę każdy z nas jest samotny-żaden człowiek nigdy nie zrozumie drugiego ,nasz samoświadomość powoduje ,że tak naprawdę jesteśmy skazani na samotność -samotne życie i samotną śmierć,-inni mogą być obok nas ale to nic nie zmienia

Piwo powinno wpisywać się w etos przegrywającego życie, bo jak przegrywać to tylko w nonszalanckim stylu no i w wyborowym towarzystwie.

Wy tutaj tak na co dzień jesteście takimi pesymistami czy tylko zimą, z powodu braku słońca? :P

Gość w kazdym wieku mozna spotkac
milosc, nie zaczynajcie znowu marudzic

To jak nie lubisz piwa to zapraszam na wytrawne wino, a uprzedzając pytanie o abstynencję to możesz zawsze wyjść tak na wodę mineralną kawałek ciasta z kawą. Ja Otworzę w warszawie bar przegrańców i będę zbijał kokosy na drinku BNB czy wódce Myrewina .

Gość Bruce Wszechmogaca
otwórz filię w Poznaniu:) :D

Gość piwo wino wodka i ide
30 lat to nalepszy wiek dla kobiety.

Na kawę i ciasto chętnie przyjdę. A i proponuje w dzień otwarcia zatrudnić na barmana Myrevina, zleci się sporo kafeteriuszek żeby obejrzeć najbardziej znaną osobę na forum. To kiedy to otwarcie? ;)

W ciężkich czasach kapitalizmu jest to wyśmienity pomysł na biznes, niestety nie wiem czy uda mi się nakłonić Myrevina na przybycie.

Jak obiecasz, że dostanę jakiś procent z zysków, to mogę podjąć się namówienia Myrevina do pracy za barem nie tylko w ten jeden dzień, ale i w każdy wieczór ;)

Żarty żartami, ale ciekawa kawiarnia, o nietypowym wnętrzu i oryginalnym menu mogła by mieć wzięcie ;)

Gość przegrywa się na kafetrii

Gość fsdfasdf
ide skoczyc

Gość ja tez juz mam dosc
:O