Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc to najwieksza trwoga

Ludzie samotni po 30- przegrali w zyciu

Polecane posty

Gość lampkabiurkowa
ja tez wg. niektorych bylam przegrana. mialam 30lat, kolez. 26letnia ciagle mi mowila, ze mi wspolczuje, ze ja biedna, samotna, ze jak to bez faceta mozna zyc. i co? w wieku 32lat poznalam faceta, a ona sie teraz rozwodzi bo maz znalazl inna. nie mowie ze ona przegrala a ja wygralam, bo zycie plata rozne figle. wiec szczesliwi obecnie w zwiazku - nic nie trwa wiecznie!

Gość czyli jest szansa
dla tych ''po'' :D

Gość partner-ka
paradoks polega na tym ze najlepsi partnerzy to ludzie ktorzy byli dlugo samotni.Znaja swoja wartosc, potrafia stworzyc sobie ciekawa rzeczywistosc bez wieszania sie na drugim czlowieku, szanuja przestrzen partnera i potrzebuja swojej wlasnej. Nie potrzebuja partnera ktorego obecnosc zapewnia, ze jest sie pieknym ciekawym czy jakim tam jeszcze. Jesli widzimy osobe ktora skacze ze zwiazku w zwiazek i nie potrafi sama ze soba przezyc np roku. O czym to swiadczy? niestety samotni czesto nie dostrzegaja potencjalu jaki niesie ich stan. Doluja sie zamiast czerpac z wolnosci i czasu na rozwoj osobisty.

Gość piers do przodu glowa do gory
jakis stary temat ale powiem wam ze po 30 tez mozna spotkac swoj ''ideal''

Gość ajajajajajajaj
nie zgadzam sie z tym

Gość gość
podoba mi sie wpis: paradoks polega na tym ze najlepsi partnerzy to ludzie ktorzy byli dlugo samotni.Znaja swoja wartosc, potrafia stworzyc sobie ciekawa rzeczywistosc bez wieszania sie na drugim czlowieku, szanuja przestrzen partnera i potrzebuja swojej wlasnej. Nie potrzebuja partnera ktorego obecnosc zapewnia, ze jest sie pieknym ciekawym czy jakim tam jeszcze. Jesli widzimy osobe ktora skacze ze zwiazku w zwiazek i nie potrafi sama ze soba przezyc np roku. O czym to swiadczy? niestety samotni czesto nie dostrzegaja potencjalu jaki niesie ich stan. Doluja sie zamiast czerpac z wolnosci i czasu na rozwoj osobisty. tylko troche to trudne do realizacji, sa czesto sytuacje gdzie druga osoba naprawde by sie przydala a tu ciagle brak

Gość gość
Witam, Mam propozycję dla wszystkich chętnych którzy poszukują szczęścia w swoim życiu, miłości oraz beztroskiego życia, bez długów i ciągłego braku pieniędzy. Jeśli chcecie dokonać gruntownych zmian w swoim życiu, jesteście gotowi zmienić swoje otoczenie, miejsce zamieszkania oraz odnaleźć swoje przeznaczenie nie martwiąc się przy tym o pieniądze ta oferta jest skierowana właśnie dla was!!! Co proponujemy? tak naprawdę nic co by was kosztowało wysiłku, jedynie podjęcia decyzji czy chcecie odmian, pieniędzy i szczęścia!!! Zadajcie sobie pytanie czy chcecie dalej życie w szarej rzeczywistości? w stresie? zmartwieniach i samotności? Tak naprawdę nic nie ryzykujecie a możecie wiele zyskać!!! Chętnych czekam na zgłoszenia przez gumtree. odpowiem na wszelkie wątpliwości! malgorzata.joanna@o2.pl

Gość fu all
A co wy wiecie o samotności ludzie co chwilę są sami muszą się pocieszyć na forum. Ja nigdy nikogo nie miałem też po 30 jestem mam zaburzenia osobowości i odrzucam każdego kto się do mnie zbliży i tak całe życie więc nie gadajcie głupot nie ograniczając tematu.

Gość szakalątko
e tam nie ma jak życie po 3o człowiek jest bardziej dojrzały ,odważny,świadomy podejmowania decyzji życiowych,czasami lepsza samotność nisz nie udany związek w którym się tkwi,może jest tu rówieśniczka to możemy poklikać

Gość gość
samotny facet +30 jadący na urlop jest skazany na stosowanie pigułek g****u, bo inaczej nic nie wyrwie

Gość Agnieszka Szymanska
No raczej. Ja też długo czekałam po nieudanym związku na kogoś odpowiedniego. Znajomi zaczęli już się martwić. Nie mówiąc już o mamie, która myślała, że wnuka się nie doczeka:) Męża poznałam na http://kochlik.pl/ . Grunt to dobra strona z poważnymi ludźmi, którzy nie chcą zabawy a związku.