Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesłychane przypadki

uwodzenie mężczyzn

Polecane posty

Gość niesłychane przypadki

pomyślałam sobie, że to jest fajne miejsce, żeby podzielić się przeżyciami związanymi z uwodzeniem mężczyzn. opowiadajcie swoje historie.

Gość
a co Ty nam opowiesz ??? Ja wolę byc uwodzona ....

Gość apple_and_banan
moje uwodzenie polegało na tym, ze byłam obojętna, ale rozmowna i otwarta, śmiałam sie jak debil coś jak "brzydula" nie wiem czy oglądaliście i ubierałam sie zwyczajnie, jeansy i bluzka bokserka, i podzialało;) czasem te wszystkie triki,sztuczki mozna sobie zchować za przeproszeniem "do tyłka" urok osobisty i rozmowa to jedyne rzeczy którymi można uwieść - nie celowo (jak w moim przypadku) ;)

Gość TH is IT
Ja czekam

Gość gość
Po skończonych badaniach można powiedzieć jedno: to niewątpliwie najlepsze feromony, jakie można było zrobić. Od jakiegoś czasu stosuje się je na Zachodzie, obecnie dopiero wchodzi do naszego kraju. Nasi zachodni sąsiedzi bardzo sobie go chwalą, określając mianem klasy Hi-tech – nic dziwnego, jeżeli tylko spojrzymy na to, z jaką intensywnością feromony działają obecnie na płeć przeciwną warto zastosować przed wejściem do klubu – dzięki temu masz pewność, że będziesz się dobrze bawić, bowiem każdy będzie chciał choć na chwilę się do Ciebie przytulić. Przydają się także na spotkaniach towarzyskich, randkach, po to by wzniecić w naszym stałym partnerze ogień pożądania https://www.youtube.com/watch?v=tYn4L2KnWts&ab_channel=Feromony.pl http://www.feromony.pl/pp/asfl03mjf893