Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświadczyny dla M

Chcę oświadczyć się dziewczynie. Kto pomoże?

Polecane posty

Gość oświadczyny dla M

Chcę oświadczyć sie dziewczynie tylko nie wiem jaki pierścionek mógłby się jej spodobać. Czy mogłbym dostać jakies propozycje od was? prosze, znajdzcie dla mnie zdjęcia pierscionków jakie chciałbyście dostać:) z góry dziekuje:)

Gość oświadczyny dla M
chciałbym jeszcze dodac ze cena nie gra roli. napiszcie może jakie są teraz na topie Ja kompletnie sie na tym nie znam a chciałbym sprawić mojej niuni miłą niespodzianke:)

tylko nie wiem jaki pierścionek mógłby się jej spodobać." chcesz sie z nią żenić .... a nie wiesz nawet jaka biżuteria jej się podoba ?

Gość hfghgfh
to zalezy od twoich finansow

Gość priincessa
Magda... no cos Ty te Twoje propozycje to masowka jakas, kazda taki ma :O

Gość Magda Ewa Maria
nie wiem jakie ma "każda" - pokazuję takie, jakie mi się podobają. nie zaglądam każdej dziewczynie na palec, więc trudno mi przyznać Tobie rację :)

no i posypały sie pierścionki :) a raczej niespełnione marzenia kafeteriuszek w celu ich posiadania :P

ładny, tylko niestety kształt serca w pierścionku zabija cały jego urok :O Jakoś mi nie podchodzi i za nic nie mogę się przekonać :O Ja jestem tradycjonalistką, pierścionek zaręczynowy ma być z żółtego złota i koniec :D Na szczęście kawaler się spisał :)

aha, i Maria Magda- ja nie mówię, że te, ktore ty pokazujesz są paskudne :) Po prostu każdy ma inny gust, i Ty możesz powiedzieć że mój jest okropny :)

powinieneś o pierścionek dla narzeczonej zapytać kogoś kto ją dobrze zna, np.przyjaciółkę, mamę... każda kobieta jest inna. jedna lubi pierścionki z ogromnymi brylantami, inna skromne... jedna by chciała pierścionek z oczkiem bezbarwnym lub białym inna kolorowy... nie możesz kupować pierścionka na podstawie opinii osób, które kompletnie nie wiedzą dla kogo ten pierścionek ma być.

Gość Magda Ewa Maria
ja pokazałam przykładowe pierścionki, nawet nie patrzyłam na ich ceny - na pewno mozna znaleźć ich tańszą wersję z tańszymi kamieniami :) najbardziej podobaja mi sie te z żółtego złota z jasnym oczkiem, ale tak jak mówicie - to kwestia gustu ;)

Gość priincessa
dokładnie tak, ja np. nie lubie bardzo żółtego złota :O

Gość oświadczyny dla M
pierscionek princess najbardziej mi sie podobał tylko szkoda że w nim jest kolorowy diament. ale jest cudny:)

Gość amaletta
nie rób siary i nie dawaj pannie pierścionka który polecił ci ktos na kafe... albo pamiatka rodzinna z 5 pokoleń wstecz, albo zadaj sobie troche trudu aby sie zorientować jaka bizuteria jej sie podoba

skoro masz zamiar sie jej oswiadczyc to ja znasz troche,wiesz jaki ma styl,gust,rozmawiacie chyba o tym co wam sie podoba,spytaj sie jej najlepszej przyjaciolki lub siostry

Gość A mi sie własnie
Mi sie podobaja własnie te, ktore pokazała Maria Ewa, szczeg. z godziny 10.28 Mój narzeczony powiedział, ze dostane z żółtego złota a nie jakies tam białe złoto ;) Te co princessa z niebieskim oczkiem - nie chcialabym takiego mimo, że bardzo lubie kolor niebieski, granat. Taki wolałabym sobie sama kupic jak juz.

Gość A mi sie własnie
Ale facet rzeczywiście powinien się rozeznać. Jedna kobieta woli obrączkowate, inna z oczkiem, jedna żółte złoto, inna białe, jedna delikatne, inna większe. Każdy ma swój gust.

Gość A mi sie własnie
Ja zawsze chciałam dostać taki tradycyjny złoty z białym oczkiem i taki mam ;) (bo wychodze z założenia, że obrączkowaty srebrny czy z białego złota wygladaj. jak srebrny to mogę sobie sama kupić i nie kojarzy mi sie z zareczynowym). Chodzilismy przymierzać z moim teraz już narzeczonym, mniej wiecej były w tym samym stylu, ale nie powiedziałam, które chcę, On sam zadecydował, choć podejrzewałam, że wybierze właśnie ten. Przy czym przy oglądaniu wybierałam te, które nie powalały ceną, bo nie miałabym tupetu pokazywać pierścionków za 2-3 tys.