Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem nic na ten temat

Zawiesza mi się laptop ! Help ! Kto wie dlaczego ?

Polecane posty

Przy każdym odpaleniu zawiesza mi się laptop, uruchamia się dopiero za 3 razem. ZAWSZE za 3 razem. Nawet jak próbuję odpalić tryb awaryjny to też się zawiesza i działa za 3 razem. Zrobiłem przywracanie systemu i nie pomogło. :( Co to może być ? Acer 5530

tak windowsa

Gość nie ma i juz
Co ma windows (piernik) do wiatraka ;) ?? odlicza sobie 3 zawieszki i za 4tym razem postanawia sie uruchomić ? hehe , znaffffffcy Uszkodzona przetwornica w lapku - serwis prosze pani serwis.

to jest objaw wielu rzeczy. przede wszytkim zesknaj go antywirusem i zobacz co wyrzuci. jezeli to nie wirus (chociaz tak podejrzewam) to zobacz w menedzerze urzadzen czy tam nie wyswietla zadnego bledu. moze to tez byc bateria na plycie lub spuchniety kondensator. heh, ja mam linuxa -debiana i stoi juz pare adnych lat i nic sie nie wiesza i polecam go szczerze. a jezeli zalezy ci na windowsie to zawsze jest opcja maszyny wirtualnej lub zainstalowanego juz w systemie Wina.

dzięki za odpowiedzi to na pewno nie wirus

Gość nie ma i juz
Ta, odpal Simsy na VM to dostaniesz Nobla ;)

Gość nie ma i juz
Odpal komputer, nie uruchamiaj systemu tylko wejdz do BIOSu i niech sobie stoi 5 minut i nic nie robi, po tym go zresetuj i odpal windowsa, jak pojdzie za 1 razem to na 99,99% kondensatory do wymiany.

sram na simsy! nie gram na kompie. on nie do tego sluzy. od tego jest konsola! lol

Gość _molekuła
Powiedz to tym 80% uzytkownikow komputera ktorzy grają ;)

Gość ja mam i tez mam problem z
problem z laptopem, a mianowicie zawiesza sie w dosc specyficzny sposob:: - w pewnej chwili nic nie moge zrobic, a pozatym moj monitor jakby zalewala taka taka druga warstwa pixeli drobnych, jasnych, tak jakby fala sniezna jego zasypala po czym jest monitor bialy jakby, no i w ogole staram sie nie dopuscic do tego, zeby caly ekran zbielam, tylko sama go szybko wylaczam! co to moze byc??

i ja akurat nie gram w gry.. na laptopie

odpowie mi ktos ??

zeskanowalam juz Nortonem, SpyBotem, Malewarebytes ( tylko ten pare Key cos tam wykryl, ktore usunelam) i teraz wlasnie skanuje ESETem online, i jak narazie jeszcze nic nei wykryl. Co to moze byc?

Gość _molekuła
Matryca do wymiany 200-400zl.

"Odpal komputer, nie uruchamiaj systemu tylko wejdz do BIOSu i niech sobie stoi 5 minut i nic nie robi, po tym go zresetuj i odpal windowsa, jak pojdzie za 1 razem to na 99,99% kondensatory do wymiany." tak zrobiłem, no i to jest chyba to tak myślałem, że to na pewno nie jest wina oprogramowania czyli jednak serwis dzięki wielkie, bardzo mi pomogliście !!! dzięki raz jeszcze i pozdrawiam :)

Gość ktos mi pomoze mozeee

Gość _molekuła
Moźe

Gość gość
Może to wina kondensatorów czy płyty głównej? Cokolwiek by to było czy nie - zapytaj o radę specjalisty lub przejdź się do serwisu. Może spróbuj przez tych ludzi: http://www.polnikbis.pl/ - znają się na kondensatorach i z tego co wiem, realizują małe zamówienia.

Gość gość
Ja skorzystałam przed chwilą z pomocy panów z Internetu: http://www.pomocprzezinternet.pl/ Fachowo mi rozwiązali problem :) A co najważniejsze nigdzie nie musiałam szukać serwisu :)