Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0-----

Znalazłam swoje Szczęście!!! Mój Skarbek

Polecane posty

Gość 0-----

Kocham Cię Misiaczku zawsze i wszędzie... Już nikt inny mego serduszka nie zdobędzie... I kiedy gwiazdki migoczą na niebie, ja marzę, by leżeć obok Ciebie... I wierzę naprawdę, że przyjdzie dzień, w którym swe troski odsunę w cień... Bo będę tylko Twoja już na zawsze, I wreszcie w nocy przy Tobie zasnę... Będziemy spać razem w każdą noc... Na pewno wrażeń będzie moc... Każdego ranka będę budzić się przy Tobie i pyszne śniadanko Ci co dzień zrobię... Wierzę, że kiedyś ten czas nadejdzie, Bo z dnia na dzień KOCHAM CIĘ więcej

Gość prawie24latka
a gdzie go znalazlas?:-P

Gość 0-----
Na kursie szydełkowania

Gość Twój Misiek
Kochana moja, jesteś... ...moim słonecznym niebem, moim powszednim chlebem, mojego łoża panią, bezpieczną przystanią, najsłodszym podarunkiem, dobrego humoru warunkiem, lekarstwem na stres aż po dni kres, jesteś radości tworzeniem i jedynym przeznaczeniem, dniem i nocą służysz pomocą, serca jesteś uzdrowicielką, na zawsze pocieszycielką, orzeźwieniem wiosennym, klejnotem bezcennym, mojej modlitwy wysłuchaniem, serca i duszy szeptaniem, mojego życia zachwytem, całą prawdą, a nie mitem, kolorowa jak karuzela, wesoła jak w dzień wesela, jesteś słońcem po burzy, pilnujesz, bym się nie zachmurzył, piękne masz dłonie, z tobą mogę kraść konie, jesteś moją witaminą, której pragnę, dziewczyną, jesteś moją wybranką, gorącą kochanką, źródłem uśmiechu, powodem każdego oddechu, moim "zawsze i wszędzie", ogniem, który zawsze będzie, partnerką duszy, pogromczynią katuszy, moją pierwszą i ostatnią zaufaną duszą bratnią, zmysłem i poczuciem, i najgorętszym uczuciem, i tak bardzo dobrze mi, że tak chcę aż po kres moich dni. To tak na wszelki wypadek, gdybyś o tym nie wiedziała.