Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siaaaa

INTYMNE - prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość siaaaa

witajcie, mam pytanie odnosnie spraw intymnych, niestety nie udalo mi sie zarejestrowac do gin. a tydzien to za dlugo zeby czekac w niecierpliwosci... :/ mianowicie, podczas stosunku z moim chlopakiem on nie mogl we mnie wejsc, pozniewaz strasznie bolala mnie pochwa (mialam wrazenei ze po lewej stronie) bol byl nie do zniesienia.... myslalam ze to moze dlatego ze bylam za malo 'wilgotna' jednak nastepne proby tez nie daly rezultatu okropnie bolalo dlatego zrezygnowalismy. (nie jestem dziewica, zeby byla jasnosc, biore tabletki) dzisiaj czuje ze jestem cała obolala w tych miejscach, moze to obtarcie? a na dodatek zauwazylam duzo bialego sluzu (podobnego do spermy) wydzielajacego sie z pochwy :| prosze o odpowiedz bo zaczynam sie trohe martwic, czy to przypadniem nie jakas choroba weneryczna... moze ktos mial tak samo ?

Gość w tropical language
urósł ci w środku fiutek i teraz wydziela się z niego sperma?

Gość w tropical language
a tak poważnie, to jest stan chorobowy jakiś, tego ci na forum nikt nie zdiagnozuje, byc moze jakas bakteria

Gość siaaaa
oo tak faktycznie, pewnie to fiutek, dzieki za odpowiedz w zyciu bym na to nei wpadla ;)