Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pluszowa_kukiełeczka

Co zrobić by ponownie go w sobie rozkochać???

Polecane posty

Jestesmy z soba 18 miesiecy..ale juz między nami powstały "zgrzyty"... mam wrazenie , ze z dnia na dzeń jemu co raz mniej na mnie zalezy..chyba ciagle mnie kocha..ale szczerze powiedziawszy nie jestem tego pewna... z mojej strony nic sie nie zmieniło bo wciaz kocham go tak samo jak na początku...utrudnieniem naszego związku jest odległość(400 km)... wczesniej widywalismy się co tydzień badz dwa a czasami częściej... teraz on jakby unikał spotkań...i widujemy sie co 4 tygodnie badz 5 ...martwi mnie to , bo na poczatku on robił wszystko abysmy tylko sie spotkali, teraz wydaje mi sie , ze jest mu to obojętne czy spotkamy się za miesiac czy 2 ... prosze o rady... co mam zrobic by na nowo zaczął o mnie zabiegać??

zamieszkać ze sobą to jedyna rada :)

acu ---> to na razie nie jest mozliwe , bo juz dawno bysmy razem zamieszkali:( dopiero za rok w czerwcu bedzie taka mozliwosc... jakas inna rada moze?

Gość avangarde.
Moim zdaniem, jeśli uczucie gaśnie, to niewiele da się zrobić :( Przecież nie zatrzymasz go przy sobie na siłę. Wspólne zamieszkanie też nic nie da, skoro już teraz są zgrzyty, to co by było jakbyście razem zamieszkali? Tego kwiatu to pół światu, znajdziesz sobie innego ;)