Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Mam podejrzenie że jestem w ciąży i chce się poradzic. Ostatnio jest mi niedobrze, jestem osłabiona, śluz mam przeźroczysty,częściej niż wcześniej chodzę do toalety. Zrobiłam sobie test ciążowy juz 2 razy i za każdym razem wyszło że nie jestem w ciąży, więc skąd mogą byc takie objawy. Może też to byc też stres, bo ostatnio często jestem zdenerwowana. Wiem najlepiej by było iśc do ginekologa, ale czy on od razu powie mi czy jestem w ciąży czy nie. Dzisiaj jest 9 luty to powinien byc pierwszy dzień miesiączki. Ale na razie jeszcze jej nie dostałam. Proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Gość przyszła mamusia 23
Objawy które wypisałaś mogą być jak najbardziej wywołane przez stres,nie koniecznie ciążę. Stres i nerwy opóźniają również nadejście okresu. Powinnaś go dostać dopiero dzisiaj więc jako tako spóźnienie nie trwa nawet jednego dnia także się nie stresuj!Ginekolog zrobi Ci usg dopochwowe jeśli to pierwsze tygodnie ciązy i od razu będzie wiedział czy jesteś w ciąży czy nie.A jeśli nie chcesz iść do lekarza to zrób badanie krwi na beta hcg to na 100% potwierdzi ciążę lub jej brak.Pozdrawiam!

Gość saleminka8
przeźroczysty śluz nie jest objawem ciąży,w ciąży jest biały i lepki,gęsty! częste sikanie nie świadczy o ciąży,przeciez macica powiększa się dopiero w 6tc i to w malutkim stopniu! dziecko nie ma nawet 1cm wtedy więc macica nie rośnie na tyle by uciskać pęcherz,ja codziłam częściej do wc dopiero w 14tc

Gość saleminka8
stres! owulacja się przesunęła,a myślisz dlaczego kobiety niektóre starajace się o dziecko mają nieregularne miesiaczki-stres przeżywają i owulacje się przesuwają

Gość czeste sikanie
owszem takze jest jednym z pierwszych objawow ciazy... Boli Cie podbrzusze przez kilka ostatnich dni? I co z piersiami? Sa obolale? Powiekszone?? Najlepiej zrob jutro jescze jeden test z porannego mocu. Bedziesz juz wiedziala