Agnes882 0 Napisano Luty 9, 2010 Witam. Czy mogłby mi ktoś odpowiedzieć dlaczego mam wodnisty biały śluz ? mam okres nieregularny. spóźnia mi się. Gdy chodze to czuje jakbym dostała już okres a gdy patrze widze całe majtki mokre wraz z białym śluzem wodnistym. Prosze o odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka już twoja uroda Napisano Luty 9, 2010 zbadaj hormony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Luty 9, 2010 aa jak mamy Cię zbadać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziunia19877 Napisano Luty 9, 2010 Ej, dzierwczyny pomóżxcie ponieważ ze 2 tyg temu kochałam sie z moim chłopakiem i byłto stosunek przerywany od kilku dni odczywam większą senność ciągle jestem głodna pochłaniam niewyobrażalne ilości jedzenia i ciągle mam ''mokro'' za 3 dni powinnam dostać okres ale żadnych bóli na niego niestety nie ma, 4 dni temu lekko bolał mnie brzuch po prawej stronie tak od pachwiny w góre i to tyle z bóli jakichkolwiek, pomóżcie czy mogę być w ciąży czy to tylko fałszywy alarm ?? ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach