Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SasunkaSasunka

Dieta kopenhaska- efekty

Polecane posty

Gość SasunkaSasunka

Witam chciałabym dowiedzieć się coś więcej na temat diety kopenhaskiej, ile udało wam się zrzucić silnie trzymając się zasad, nie podjadając i oczywiście po skończeniu diety jedząc mniej i " z głową". Stosowałam już kiedyś tą dietę, ale wytrzymałam tylko 4 dni, na mnie to i tak sporo, ponieważ nie mam silnej woli. Cz ćwiczenia wiele pomagają?? marzy mi się schudnąć około 10 kg, choć to chyba raczej niemożliwe w ciągu 13 dni.. ale gdybym schudła 7 byłabym już szczęśliwa... dzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami i efektami ;))

Gość tjatjaaaaa
dieta jest gówniana dla bezmózgich kretynek, ktore nie rusza tliustego brzydkiego ciala, tylko zra cos, co sprawi ze zniszczy sie im organizm, dziewczyno jedz normalnie i biegaj, basen, taniec, spacer, cokolwiek, co z tego ze schudniesz jak stracisz wode i cenne mineraly a dalej bedziesz tlusta, skora sflaczala i jak zjesz cos innego to przytyjesz

Gość etruska
Witaj, ja wytrzymałam całą dietę i powiem szczerze że się opłacało. Zrzuciłam 5 kg. I -3cm na brzuchu i -3cm w udach :) efekty po prostu super ;) teraz aktualnie czesciej mysle o zdrowych posiłkach. Jem 5 małych posilkow w ciagu dnia. Ostatnie posilek do 18 godziny. Narazie jakoś waga się nie wróciła :)