Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rumiankowa wkładka higieniczna

jak nauczyc dziecko siusiac do nocnika?

Polecane posty

kup nakładkę na ubikację , niech tata pokaze o co chodzi - moze załapie- jeśli nie chce patrzec na nocnik

Moim zdaniem najlepiej jak nauczu go Twój mąż... wiadomo że lepiej pójdzie facetowi z chłopcem. To odpuść sobie nocnik i kup nakładkę.

Gość dcnjkcbnlkdsv
Nakładka świetna sprawa- my mamy Disneya. Koszt ok 15 zł. Mój 14 miesięczny syn bardzo lubi na niej siedzieć. Nocnik też ma. Jak mam go posadzić to się go pytam gdzie chce- na nocnik czy na sedes. Różnie pokazuje, ale zawsze coś zrobi :)

Gość dcnjkcbnlkdsv
i dawaj mu zabawki do "tej" czynności. Spinacze, kremy cokolwiek co go zainteresuje, jest nowością. Mojej znajomej córka ( miała wtedy ok 3,5 roku) brała kredki i malowankę i malowała podczas robienia kupy :) Teraz już tak nie robi :)

Gość 3promile
a jak zrobi kupe to co>? bedziesz czyścic nocnik? fuu

Gość webn
Kup nakładkę i nie zakładaj mu pieluch...niech poczuje dyskomfort...i zawsze go zawstydzaj gdy zrobi w majtki.."a fe...taki duży chłopczyk, a robi siku w majtki"...Mój syn nie chciał robić siku do nocnika, ale gdy kupilismy mu nakładjkę na sedes od razu chciał z niej skorzystac, by robić siku jak dorośli...:-P

Gość njvpshuvboljb
tobie też ktoś czyścił nocnik- pewnie mama- więc zachowaj "szacunek" dla tej brudnej roboty