Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saffroncake

DEGRADACJA W PRACY SZEFOWA POTWOR!

Polecane posty

Gość saffroncake
ja tak mam na stazu ta ja mam 22 lata ona kolo 50 a jej corka jest dr.inz habilitowaty wykladowca na politechnice w poznaniu i ma 30 lat i ona mi tego kujona stawia za wzor!!

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
ja mam 25 lat. i była to jedna z pierwszych moich powaznych prac po studiach, pracowalam tez w trakcie, ale czesto dorywczo, nie na caly etat.

Gość saffroncake
jej corka stara panna ona tez samotna.. a i co jeszcze np rozmawiam w firmie przez telefon koncze gadac a ona tak" a o co chodi z kim rozmawialas?co ci powiedzial?podluchuje np rejestrowalam sie do lekarza : ona: co ci jest!? NO LUDZIE

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
uczelnia nie swiadczy o człowieku. ja mam dwa tytuły na polibudzie...i co z tego? szukam pracy jak kazdy inny i mam czesto zezowate szczescie do cudownych szefow. dlatego doskonale Was rozumiem i nie popieram siedzenia w miejscach gdzie cierpi nasze zdrowie psychiczne. ja pracowalam w wawie.

Gość ja tak mam na stazu
u mnie jest to samo az sie boje jak pomysle ze w czwartek musze tam isc:( ona co 2 slowo powtarza ze jestem beszczelna, beszczeln to ja bede na koncu jak mi wyda opinie, zlosze ja do pipu rowniez wszedzie gdzie sie da. takich pracodawcow powinno sie niszczyc.

Gość saffroncake
mam pomysl musimy na nei nasłac jurka killera :D

Gość saffroncake
wiecie co.. ja nie wiem czy te stare kurwy nie potrafia zrozumiec ze poza praca ma sie jeszcze zycie prywatne.. wiecie ze ona potrafi isc za mna do kibla czy ja czasem nie ide zapalic..?

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
to nie jest zadna reguła, ale moja przyjaciolka miala podrecznikowy przyklad mobbingu w swojej pracy. zagryzla zeby i powiedziala ze dla kasy bedzie tam siedziec....długo nie posiedziala - bo ją zwolnili w ramach redukcji etatów.

Gość saffroncake
jak boga kocham zaczne czegos szukac narazie moze pomecze sie pojde do zusu o wznowienie renty socjalnej ja jestem po tak powaznej chorobe a taka kurwa mi dokucza..

Gość ja tak mam na stazu
to moja mnie wysyla na poczte o 15-30 a ja koncze o 16 na poczcie stoje do 17 jak dzwonie albo pisze jej esa ze zalatwilam wszystko to ona dzwoni dlaczego pani mnie nie poinformowala ze jest dluga kolejka moglaby pani zalatwic to na swojej poczcie a ona co mysli ze ja mam 24 wolne!!! helol po pracy odbieram corke od babci wiec do 18 nie zdazylabym na ta zasrana poczte...

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
masz jakiś dyktafon? moze nagraj ja jak Ci dokucza...bedziesz miala dowody, na wrazie, gdybyś zdecydowała się o sądowne rozwiazanie sprawy. nic Ci nie szkodzi a nóż coż zyskasz.

Gość saffroncake
ta moja szefowa (szefowa nie jest oficjalnie) rozdziela mi i kolezance prace..jest tym bardzo rozgoryczona bo jako tak nie am stanowiska szefowej tak sie poprostu przyjelo,jest zlosliwa halasliwa krzyczy : kiedys powiedziala tak do tej mojej kolezanki: zamknij sie bo ci dam w pysk --- mysmy zbladly.. i tu tez cos jest ona pragnie wladzy.. a ze jej jakotak nei ma to rozstawia po katach najblizszych wspolpracownikow. kaze nam robic rzeczy ktorch jej sie nie chce bo sa zmudne.. a sama ma zaleglosci w pracy.. ja juz nie mam slow tego sie nie da opisac,,

Gość saffroncake
słuchajcie ludzie sie boja.. nasz prezes tak wyzywa ludzi drze sie nieraz az sie potrafi od darcia spocic: ty chuju ty kurwo ty zaropiala kurwo.. jest prezesem w pilce siatkowej glosna sprawa uderzyl zawodnika na meczu w twarz. kojarzycie cos??

Gość ja tak mam na stazu
ja nie kojarze:(

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
nie, niestety nie kojarze. ale tak sobie włąsnie myśle ze zycie jest bardzo brutalne...ale siebie trzeba cenić ponad wszystko. my jesteśmy tacu zahukani od urodzenia.tak zkromnie wychowani, durne polaczki. a trzeba znaćswoją wartość i być domnym z tego co się umie i nie dać się upokarzac...wiem, że łątwo to się pisze...ale ulga jest niesamowita...gdy powie sie sajoonaraa:)

Gość saffroncake
cholera no boje sie powiedziec glosno o kim mowa

Gość saffroncake
prezes rady nadzorczej plps z czestochowy a wy szuakjcie moze cos bedzie na necie

Gość ja tak mam na stazu
gfgjhjhjgjfgyjyt masz duzo racji w tym co napisalas ale co mam zrobic kiedy maz pracowal 2 i pol mc za prawie darmo ledwo ciagne i wiaze koniec z koncem za 3 miesiace dopiero stane normalnie na nogi wiec musze zacisnac zeby i robic:/

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
patrzcie taka doda...nie jest ani skromna, ani wybitnie nie spiewa ( wiem cos o tym, mam szkole muzyczna skonczona) ale jest przebojowa. nie ma skonczonej szkoły sredniej...ale na jej przykłądzie dosonale widac, że zarobki ni jak się mają do wyksztalcenia. i tak jest czato. liczy sie przebojowosc i wiara w siebie.

Gość saffroncake
potrafi isc po portierni i nie bylo super odsneizone wiadomo snieg nawiewalo i on tak na portiera 9starszy dziadek) TY CHUJU PIERDOLONY CO TY SOBIE KURWA MYSLISZ ZE JA SOBIE BEDE PANTOFLE TECZKE KURWA ODSNIEZAL?SKURWYSYNIE JEDEN?? no mniej wiecej

Gość saffroncake
a ile jest takich DOD ;) ?

Gość ja tak mam na stazu
P.Popko??

Gość gfgjhjhjgjfgyjyt
ja tak mam na stazu wiem rozumiem, ja mam troszke oszczędności, tarczy mi jeszcze na ok. miesiąc (jedzenie plus rachunki) w mojej rodzince nigdy sie nie przelewalo, ale jak trzeba bedzie to rodzice pomogą. no ale tak długo nie można...wiem, ze kiedyś trzeba zaczaac zarabiac.

Gość saffroncake
nie prezes rady nadzorczej .Andrzej G

Gość ja tak mam na stazu
moja mam od 3 miesiecy nam pomaga ale ile idzie siedziec u mamy w portwelu a ona zarabia najnizsza krajowa i nam pomaga;/ wiesz jak mi jest wstyd.... ale cos czlowiek poradzi ze trafia na nieuczciwych ludzi;/ a moi tesciowie szkoda slow;/ zero zainteresowania nasza rodzina...

Gość saffroncake
mowie wam dziewczyny... ja mamochote dam podlozyc dynamit na to chamstwo na to nieposzanowanei drugiego czlowieka.. ja moge p[racowac nawet z 600zł ale kuzwa w ludzich warunkach w zakladzie pracy a nie w obozie pracy.. jeszcze jak mi dzisiaj powiedziala ze jak mnie moja praca nuzy to moge sie spakowac i zwolnic

Gość ja tak mam na stazu
oki juz wiem o jakie nazwisko chodzi

Gość ja tak mam na stazu
to jest okropne co sie dzieje, dziewczynki zmykam pomalu mam nadzieje ze jakos kazdej z nas sie ulozy, zajze tutaj pozniej, pozdrawiam cieplutko:)

Gość saffroncake
wspolczuje dziekuje bogu ze ja i moj narzeczony nie mamy jeszcze slubu i dzieci bo wtedy kaplica.. pierdziele napisze to podanie o zwolnienie .. nie lam sie i sie nie wstydz mamy.. kiedys sie wybijesz i to ty jej bedziesz pomagac zobaczysz.. a z tesciami.. hmm.. przewaznie zawsze tak jest.. mowila mi kolezanka z pracy ,maja z mezem 2 dzieci ona 900zł zarabia on tez gowno w sumie a tesciowwie kupili sobie kieliszki do wina za 2000zł fajnei nie??

Gość saffroncake
ja tak mam na stazu oki juz wiem o jakie nazwisko chodzi ==== dal kolesiowi w pysk na boisku====