Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka tammm111

Maz chce sexu oralnego ale ja ........................

Polecane posty

Gość gość
ja p***********ame k****** na tym forum prawie bez jednej zalozycielki tego postu

Gość gość
Jak mozna nie lubic sexu oralnego. W zyciu bym nie chcial takiej baby.

Gość gość
Dla mnie sex oralny jest ważną częścią życia erotycznego. Uwielbiam żonie robić języczkiem, ona odwdzięcza się tym samym. Czuł bym się dziwnie z taką kobietą jak ty.

Jak Cię brzydzi zapach spermy albo k****a to przed oralem weź cukierek miętowy do ust i sobie rób loda z cukierkiem. Mięta zabije smak męża i dodatkowo zimny cukierek go będzie rajcował.

Gość Nick tymczasowy007
Niech facet zmieni diete i je np duzo ananasow. S****a bedzie slodka. ja tak robie i moja dziewczyna nawet polyka sperme bo tak jej smakuje.

Gość gość
Ja jestem mezatka od 37 lat i po wspolnym prysznicu, idziemy do lozka. Pieszczoty -maz ssie sutki ,potem moja lechtaczke i wargi sromowe a ja mam orgazm. Pytam meza czy woli np. w c**e sie zlac czy w buzie. Oczywiscie po zr*****iu muszelki jak ja nazywa ja sse ptaszka i albo tryska w cipcie pozniej albo na reke ale najczesciej lykam moje nasienie bo co meza to i moje. Kochamy sie niezmiennie od wielu lat.

Gość gość
Mój zaczyna od minetki i ssie az do szczytowanie spija co do kropli nawet po moim wyrysku jaszcze ssie co nawet mnie wprowadza do wspaniałego uniesiena.Porem mąż wchodzi do pochwy i tam ma wytrysk podczas kochcnia sie ze mna.Po wytrysku biore do ust i ssię dość długo aż tyśnie drugi raz spijam jego spermę do ostaniej kropli ssąc mocno ,aż się wije.Smak nasienia zależy od tego co jemy i pijemy.Do tego mąż po Każdym oddaniu moczu myje napletek i ja staram się podmywać cipkę.Higiena to podstawa do oralu by nie byl obrzydliwy.Nie brzydzę sie męża to samo sie nie wstydze bo jest przy badaniu pochwy u ginekologa i wspierał porody.

Gość gość
Ja nigdy nie zmuszałam się do robienia loda. Po prostu lubię to robić. Dla mnie penis mojego męża jest bardzo podniecający, lubię go dotykać, głaskać, lizać, całować i ssać. Finisz do ust był tylko raz, nie lubię konsystencji spermy, mąż nie nalega bo i tak jest zadowolony, że ma lodzika zazwyczaj zawsze gdy o nim wspomni. Zasada jest jedna. Penis ma być zawsze czysty i wymyty. gdyby mąż się nie mył mógłby zapomnieć o tym, że wezmę mu do buzi. Higiena to podstawa.