Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttwewettetew

Chciałabym chodzić bez stanika

Polecane posty

Gość tttwewettetew

Ale mam tak małe piersi, że ledwo je widać przez koszulkę :(

Gość gość
A czym można zastąpić stanik? Ja jestem bardzo wybredna w doborze stanika, a są takie dni kiedy nie mogę go założyć bo mi działa na nerwy :D

Gość gość
dziewczyny chodzic bez stanika bez względu na rozmiar:) facetów to kreci:)

Gość gość
Mojego faceta właśnie staniki kręcą - strasznie się napala jak widzi mnie w staniku... ale co głowa to rozum, co dupa to g***o. Nie ma się co oszukiwać 0 każdy woli co innego . Mój woli staniki ;) Ja osobiście lubie biegać bez, mam miseczkę B i czasami czuje się niekomfortowo więc zakładam takie silikonowe nalepki :)

Gość gość
A GDZIE BIEGASZ BEZ?:)

Gość gość
Do sklepu, czasem na uczelnie, na basen...

Gość gość
czujesz sie bardziej sexy jak jesteś bez?:)

Gość gość
Nie, czuje się swobodniej. Stanik nie jest wyznacznikiem bycia sexy.

Gość gość
nie jest wyznacznikiem:) ale sutki podrażnione materiałem staja:)

Gość gość
ja chodzę zawsze bez:) nie uznaje staników:)

Gość gość
mnie zas nie robi roznicy czy moja pani ma stanik czy nie mnie zas bardziej kreci swiadomosc ze kobieta nie ma majtek zwlaszcza sytuacja ze nie zalozyla specjalnie dla mnie bo tak lubie

Gość gość
Krowy ma wymionach też nie mają staników,a są jakie wielkie.

Gość gość
małe piersi umożliwiają rezygnację z noszenia stanika. Zdecydowana większość facetów bardzo lubi taki styl u kobiet. Jak będziesz chodzić bez, to trafisz na takiego który będzie to lubił i akceptował jak jego kobieta będzie prezentować się śmiało. Oczywiście są ograniczenia, np. moja pani w pracy, przy obsłudze klientów, szczególnie w lecie, przy cienkich bluzeczkach, ma stanik, ale przed wyjściem do domu go zdejmuje. Czasem jest to zauważane przez otoczenie i wywołuje - jak to określa - delikatne ale sympatyczne reakcje. W lecie, w swobodnych codziennych sytuacjach, tak się oswoiła z chodzeniem bez, że czasem wyskakuje w bardzo cieniutkich topach, sutki prześwitują lub się odciskają, czasem przez rozcięcie pod ramieniem widać jeszcze więcej. Reakcje są bardzo przyjemne. Fakt, że piersi są małe ale naprawdę bardzo kształtne, tzn nie stożkowo szpiczaste - jak nazywamy młodzieżowe, ale fajne pełne choć nieduże półkule z budzącymi się często śmiałymi szpicami sutek

Ja mam duże piersi 90dd i mimo tego,że lubie chodzic bez stanika to teraz robie to rzadziej niz kiedys:(

Gość Luki_30
Dziewczęta :) Może założymy jakąś organizację o nazwie: "Wolne Piersi". Ja mogę być np. prezesem i będziemy organizować cykliczne spotkania, na których omówimy najważniejsze sprawy ;) Co Wy na to ? Są jeszcze wolne miejsca dla moich 3 asystentek :) Można się zgłaszać ! :)