Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaneczka11223

czy jeśli zajdzie sie w ciąze w czasie okresu to okres naglke ustaje????

Polecane posty

Gość kochaneczka11223

chodzi mi o 2 dzien , bo w 4 juz nic ie miałam, a zawsze trwa 7 dni, dodam ze nie było wytrysku, pomóżcxie!!!!!!!

Gość _molekuła
Takie objawy oznaczaja zaplodnienie 3 jajeczek na raz, bedziesz miec trojaczki.

Gość albo nawet biegunkę
:o

Gość kochaneczka11223
sorry ale ja pytam serio, bo stresuję się bardzo że krwawienie utsło....

Gość to se natnij cipę
a poleci :o

Gość .....ot..co......
przeciez w czasie okresu nie mozna zajsc w ciaze :D

Gość sowjsd
nie denerwuj się , mi przesunał się okres o dwa tygodnie ze stresu , już myślałam że jestem w ciąży

Gość kochaneczka11223
ale mi chodzi ze ten sam okres podczas którego sie kochalimt po 2 dniach nagle sie urwał...a nie że nateony trwał krócej, ale sie oózniał

Gość nagietkowa z piwiniową
a co dzieje się w organizmie kobiety podczas miesiączki? m.in. następuje zniszczenie wartw macicy, które odpowiedzialne są za przyjęcie zarodka, więc sama widzisz, że zajście w ciąże raczej nie jest możliwe, gdyż plemnik nie może zapłodnić ani komórki jajowej z kończącego się cyklu, ani też plemnik nie przyeżyje (w drogach rodnych żyje do 24h, a zdolność do zapłodnienia zachowuje jeszcze krócej) do kolejnej owulacji (ok. 14 dnia) za dni płodne uważa się 10-18 dnia cyklu pzdr

Gość kochaneczka11223
pytam bo mnie to przeraża jak to przeczytałam na innym forum... I musze niektórych naprawdę zmartwić!!! Zaszłam w ciążę właśnie w miesiączkę, żebyście widzieli miny położnej i lekarza, liczyli chyba ze 2 razy a co na usg mnie wymęczyli hihi, też w to nie wierzyłam aż na własnej skórze doświadczyłam, los jest zaskakujący, a położna niewiedziała jak ma mnie spytać czy współżyłam w miesiączkę bo jej chyba było głupio choć wreszcie to z siebie wydusiła , mam 32 lata i takiej jazdy się nie spodziewałam w życiu, mało tego po kilku tygodniach powtórnie zrobiono usg i wg. wielkości dziecka nadal wychodziło że w miesiączkę!, mało tego był to stosunek przerywany daje słowo honoru i teraz wiem że los płata takie figle jakie chce, ja jestem akurat z tego zadowolona ale współczuje nieodpowiedzialnym małolatom!

Gość hr Rosporek-Walicipski
jedno jest pewne z braku chłopa we łbie ci się poyebało.......

Gość nie prawda
w trakcie miesiaczki mozna zajść w ciażę wtedy gdy ma się krótki cykl , poczytajcie sobie

Gość fgfgfgfg
no włASNIE A JEŚLI JA MAM 25 DNI??? RAZ JUZ MIAŁAM TAKA SYTUACJE TYDZIEN PO OKRECSIE TEZ BEZ WYTRYSKU I NIC, ALE TERAZ SIE BOJE ZE MOZE TO JAJAECZKO JESZCZW STARE NIE UBUMARŁO:/