Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenaMILENA

prosze o odpowiedź

Polecane posty

Gość milenaMILENA

Witam, mam pyatnie ale możę zacznę tak : mam 22 lata i jestem z chłopakiem już dłuższy czas, i ja bym chciała mieć dziecko, a on jeszcze nie ale jak by było to napewno by napoczątku się zdygał ale poźniej by się cieszył, a więc do konkretu, okres mam regularny co 32-33 dni, ostatnio dostałam 13 stycznia i teraz mi wypada na 14 lutego, a dni płodne miałam od 27.01 do 03.02 i w tym czasie się kochalismy kilka razy bez zabezpieczenia ale nie było we mnie tylko na zewnątrz, i się chciałam zapytać czy w tym prejakulacie czy jakos tak są plemniki? nie chce robić narazie testu bo nie chce rozczarowania, te takie obajwy urojone to mam, bolą mnie jajniki, na przemian albo oba, piersi mi się powiekszyły i zauważyłam 2 małe żyłki lekko niebieskie siwe na jednej piersi, wiem że to możę być bo może przed okresem ale jeżeli któraś tak miała to prosze pisać!

Gość milenaMILENA
prosze niech ktoś odpisze

te objawy są jak przed @, więc się nie stresuj, nie masz czego..a przez stres jedynie może powodować opóźnianie miesiączki. Poza tym, w prejakulacie są plemniki, ale jeśli skończył poza Tobą, to szanse..hm..małe...ale zawsze... wiesz co? do ojcostwa trzeba dojrzeć, więc jeśli nie chce, to starajcie się, żeby nie doszło do tego, byście mieli dzidzię... a co do tego, czy miałaś dni płodne, to jakoś to obliczałaś czy widziałaś śluz, obserwowałaś się?? pozdrawiam

Gość milenaMILENA
miałam śluz taki gęsty biały i dużo a w necie wynalazłam chyba ze 100 stron kalkulator dni płodnych i we wszytskich obliczyłam i wyszło tak samo

Gość milenaMILENA
ja to bym chciała ale chyba za bardzo sobie urajam(czy jak to się pisze) , kochamy się różnie z prezerwatywą i bez ale zawsze nie jest do środka tylko na zewnątrz, albo pierwszy raz kochamy się z prezer. a poźniej no ja go pieszcze no wiecie i niby biorę do ust ale poźniej on wchodzi we mnie bez prezerw i też nie weim czy są tam na nim jeszcze jakies plemniki czy nie ?

Gość arletas.
szanse małe ??????????

Gość tygryhtr3ww3
Szanse zawsze jakies sa.

Gość arletas.
do trzepiotka, nie mam jakiegoś takiego szybkiego trybu żcia, taki normalny a śluz no to właśnie taki biały jak jajko kurze

nie tak łatwo jest zajść w ciąże... jakbyś nie zauważyła, dużo jest osób na forum, które się starają już długo i nic... nie koniecznie jest to związane z jakąś chorobą... :milena- czekaj do @, jak sie nie pojawi to sobie zrób test, polecam z krwi.